- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
migabi24
üzenetére
Egyetértek!
Tegnap óta van meg a telefon, használati tapasztalatom még alig van, de nagyon tetszik! Az UI, a rendszer gördülékenysége, a telefon külseje, használhatósága -- minden.
Én az ázsiai változatot vettem (P7-L00), ami két SIM kártyás, és egy kicsit megijedtem, mert Google alkalmazások nem voltak rajta, ezért féltem, hogy sok munka lesz vele: root, CWM, Gapps telepítés... De végül semmi mókolásra nem volt szükség: normál alkalmazásként tudtam telepíteni a Google főbb programjait (Play keretrendszer, Play Áruház, Térkép, Youtube, stb.), emellett leszedtem egy pár felesleges kínai appot és kész. Minden ugyanúgy működik, mint bármelyik Európába szánt ROM-on. És magyar nyelv alapból volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi