- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvorzhetskii
újonc
válasz
1NST1G8R #905 üzenetére
Hearthstont nem támogatja az android készülékeket 6.1 col alatt,de ezt leszámítva akadás mentessen megy az M7esen egy kis trükkel.
1. Letöltés
2. Az apk kívül mindent a telefon belső tár://android/obb/ helyen létrehozott “ Com.blizzard.wtcg.hearthstone ”mappába másolni(2fájl)
3. Az apk telepítése.
/Bugok előfordulnak mivel Blizzard nem optimalizálta telefonokra/
https://mega.co.nz/#F!GokwWaqS!5OY_9iBY1arnw_NlAyGO8g -
Dvorzhetskii
újonc
Akinek van dupla simes változata ezt a tweaket próbálta? -
Dvorzhetskii
újonc
Maid el felejtettem, imádom Ascend Mate7-et ! Nagyon jó készülék !
-
Dvorzhetskii
újonc
Beléptem a klubba!
Bevallom csupa + kritika bár fenntartásokkal de meggyőzött, egészen addig amíg kezembe nem fogtam ... hatalmas és teljesen kézre áll. Igen nagy de pont ezért jó is és rossz is. Farmer zsebébe azért nem raknám, nem halottam, hogy iPhone6+ farhoz simuló ficsőrjét át-e örökítették, remélem merevebb magnézium ház lapul benne. HW egyetlen Achillesz sarka saját SoC Romolást kicsit megnehezíti, bár teszteltem pár highe end játékot és röccenés mentessen vitte. Tales from the Borderlands azért megzabantotta 2gb ram modell üres rendszeren indítva fennmaradó ram felét. Maga rendszer és HiSuit nagyon jó bár van egy két kiforratlan szépséghibája de ezek inkább esztétikai problémák nem zavaróak. Ujjlenyomat olvasó valami zseniális gyors könnyed és mindennapi használatra tökéletesen alkalmas.U.I.: Push megy de ha kilököd a legördülő tálcáról akkor kikapcsol, beállításokba tudod visszakapcsolni hogy újra lökje a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- N€T0X|N: SSD cserék
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest