- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
ValoVillam #2059 üzenetére
Két lehetőséged van, vagy kiveszed a készülékből és kártyaolvasó segítségébe rádugod PC-re és ott, vagy a telefonon van ilyen lehetőség, hogy SD-kártya formázása. Megbolondulni nem fog, max. ha olyan 1-2 app problémázik, de maga a rendszer feltalálja magát. Előtte értelemszerűen mindent ments le róla.
-
Sordoran
addikt
válasz
ValoVillam #1895 üzenetére
Tesómnak van ilyen telefonja, és első nap jött hozzám ezzel, hogy merül nagyon, és nála is a médiaszerver volt a gond. Ugyanezt találtam, mondtam mentsen le mindent SD kártyáról, formázza le, aztán rakja vissza, azóta nincs gondja. Pedig az ő kártyája is minőségi, fene se tudja mi okozza hibát, de ez megoldotta.
-
Sordoran
addikt
válasz
Zimtstern #1653 üzenetére
A Huawei G620S jó telefon szerintem, ár/értékben kitűnő, szóval az ajánlott. Persze jó lenne tudni mennyire használnád, illetve mikre, mert ha kell a csúcs akkor a Honor6 természetesen jobb, de ha csak alap dolgokra kell, böngészés, FB, pár kisebb játék akkor a Huawei G620S is kiszolgál téged. Tesómnak ezért választottam ezt, mert tudom 2 évig (amíg törlesztjük és hűség van rajta) ki fogja szolgálni az ő igényeit. Az LG-t viszont én kizárnám, ennyiért nem éri meg szerintem.
-
Sordoran
addikt
válasz
xemelon #1410 üzenetére
Első dolgom volt ezt mondani neki, de nem, picit távolabb tartotta, mert kijelző nem kapcsolt ki hívás közben (ezt már beállítottuk azóta), de ha rendesen tartja se jó. Legalább fele annyira halk, mint bárki más akivel beszélek, de talán van harmada is hangerőben, szóval valami más lesz.
-
Sordoran
addikt
Üdv!
Tesómnak van ilyen készüléke pár hete, és telefonáláskor panaszkodnak rá, hogy alig lehet őt hallani (ő rendesen hall mindenkit). Kutattam utána, de csak olyat találtam, hogy zajszűrést kapcsoljam ki, de azzal se javult, ugyanúgy halkan hallják. Esetleg valami ötlet mit lehet vele kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest