- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Én egy fejlesztőtől vettem a desire-emet.
De gondolom nem kell pont a zászlóshajó a fejlesztéshez, de a későbbiekben jól jöhet a szunnyadó kraftViszont szerintem ideje lenne végre belátni, hogy az 528mhz-s prociknak igencsak lejárt az idejük.
Ki venne wildfire-t (azonkívül, hogy baromi ronda), ha ezért a pénzért újonnan, vagy használtan olcsóbban már vehet legendet, hero-t vagy esetleg egy 32a magicet?
Ha annyira ragaszkodik az alap 2.1-hez, legend eleve azzal jött ki, és pöttyet erősebb proci ketyeg benne és nagyobb felbontás és amoled kijelző, valamint komolyabb külső; herora most már tényleg kijön nemsokára a hivatalos 2.1, de ugyebár 100megával kevesebb ram (van aki ennyivel is beéri), magic-kel is fognak vmit kezdeni, mert a 2.2-es korai bemutató képeken még egy magic volt, ami ugyanakkora felbontással bír (én úgy tudom, hogy 320*240, de a htc oldal szerint 320*480..), mint ez a wildfire, csak ennek is 100megával kevesebb a ramja (a 32a-nak). -
L4mie
veterán
Most szerintem a Spica.
De én nem azt venném, mert nem tud olyant mint FM rádió ^^. Amúgy 2.1 el lényegesen jobb lett az is.Wildfire nekem bejövős, de igen nem ide kellett volna árazni, 65k ért nagyon jó kis vétel lenne, már akinek nem számít a bika kijelző.
Amúgy Heroban nem ugyanez a proci volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest