Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• R081

tag

válasz enginev3.0 #42 üzenetére

Meg is magyarázom.

És ott a pont, amit mondtál: míg nekem elég a 4", addig neked nem.

A prémium mindenkinek mást jelent.
    Nekem nincs olyan, hogy prémuim, nem mondom egy telefonra sem, hogy "na ez aztán überelhetetlen, ennél nem lesz jobb!", mert lesz, és ami most "prémium", az jövőre elavult lesz.
    Továbbá azért nincs számomra olyan, hogy prémium, mert hiába a 2 dekával több alumínium, a gorilla glass, nem számít mivel borítják be hátlapot, csillám porral, vagy gumival, attól sem szállok el, ha az alaplapban 0,2%-al több epoxy van, mert valaki azt mondja, hogy ez a high-end, most ez a csúcs.Ezért is tartom már feleslegesnek a bazinagy kijelzőket, mert nekem ezek nem igazán fontosak.
    Én egy telefont leginkább még mindig telefonálásra használok, nekem nem fontosak ezek a dolgok.Nem preferálom egyik gyártót sem, nokiával kezdtem,majd siemens, majd sony ericsson, majd samsung, most pedig htc-m van nekem is, de nem úgy tekintek rá, mint egy prémium kategóriás valamire.

Ez az egész prémiumozás szubjektív, mindenkinek mást jelent, épp ezért ezen most nem fogunk összeveszni.

Mellesleg, a 4" nekem sem felesleges, ha jobban elolvasod, amit írtam, akkor láthatod, hogy attól felfelé tartom feleslegesnek a kijelzőket. :D Amíg meg nem csinálnak kis méretű 4 Ah-s akksikat, addig meg főleg. :DD
    Mindenesetre leírtam a véleményem, ha már kíváncsi voltál rá. :)

Új hozzászólás Aktív témák