- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
twine
veterán
Fizikailag valóban nincs de mégis egyben cserélik.,...ezért raktam idézőjelbe...
Az első amoled óta nem hallottam olyat hogy cserélnék külön az kijelzőt és a felületet,,,ez szerintem a rezisztív korszakban volt csak divat....
De vártam hogy valaki megtalál az idézőjel mellet is
(Pacsi) -
rígel
őstag
Zseniálisan pofátlanok ezek a kínai
tolvklóngyártók. Jelen vannak az ipar minden területén, Mivel mindenki náluk gyártat, minden előzetes fejlesztés nélkül egyszerűen lemásolják a terméket. És az a poén hogy nem lehet, nem érdemes ellenük semmit tenni, míg a kínai piacon belül értékesítik a portékát. Egyet lehet tenni, feladni az olcsó gyártás lehetőségét és visszavinni a gyártást tisztességes országokba. Mint ahogy ezt már kezdik felismerni. -
g0n21
senior tag
válasz Aszi10 #12800 üzenetére
Google-ben próbáld, mivel külön Hox-ra nem raktàk fel play-re. Nem találom a telepítőt, de sok időbe telt megtalálni. Onlive, download, tegra, transformer, ès nexus 7 kereső szavak segíthetnek. A játékok nagyrészéből van egy Trial verzió onlive-on, X percig (azt hiszem 30) kipróbálhatod, aztán meg kell vedd, ugyan annyiért, mint PC-re.
Amúgy a grafika eszméletlen, a kezeléshez hozzá kell szokni, de elèg nagy èlmènyt ad, szerintem. (és ez szvsz nem warez, mert az app ingyenes, csak a játèkok kerülnek pénzbe.)Bilux, ez más minőség, mint amit Te írsz.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
rígel
őstag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy egy alkalmazás elindul, majd 3-4 sec. után kilép? Közben nem reagál semmire. Van olyan HOX ahol ugyanez az alkalmazás tökéletesen fut, és van olyan ahol meg a fenti a helyzet. A beállítások elvileg ugyanazok. Ha valakinek van sejtése hogy merrefelé kell keresgélni a megoldást, ne kíméljen.
-
pingwin011
aktív tag
Mi az a Lucky Patcher és miben van szerepe? Hasznos, ha rákerül a telóra?
-
kosturica
őstag
válasz pingwin011 #12818 üzenetére
Ha nem root-olt a telefonod, akkor semmi értelme, ha meg igen, akkor merülnek fel a warez dolgok!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
csiszta2
csendes tag
Hu tegnap megvettem a telefont, osszevissza nyomkodtam es most az a gone van Hogy men tudok telefonalni :s a főoldalon a telefon ikonra ranyomva kiirja h az alkalmazas nincs telepitve, ez mitol lehet? Mobilnet megy...
-
-
42861
senior tag
Sziasztok. Szerettem volna lecserélni a telómban az sms hangot egy egyénire. De a gyári kb. 20-30 hangon kívül semmit sem hajlandó berakni. Ez túl nagy dolog lenne, vagy csak egyszerűen az sms hangokat máshová kell bemásolni mint a sima csengőhangokat?
-
-
g0n21
senior tag
mnt/sdcard/media/audio/ létre kell kell hozni az audio mappában egy "alarms", "notifications", és "ringtones" mappát. ha valamit ébresztésnél akarsz, akkor az alarms-ba, ha bármilyen progi notification hangjának, akkor a notifications-be, ha csengőhang listában szeretnéd látni, akkor a ringtones mappába kell bemásolni. (ha az audio sincs ott gyárilag, akkor azt is létre kell hozni.)
Nem tudom, h van-e jelentősége, hogy kis-vagy nagybetűvel írod, nekem kisbetűvel van, többesszámban, ahogy az idézőjelen belül is van. Ez android sajátosság.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
-FreaK-
veterán
Múlt hétvégén a Franco kernel helyett felraktam a Faux 007-et, na a fogyasztási gondjaim megoldódtak, a rendszer még pörgősebb is lett kicsit.
Vannak már egyébként új beta-k is, amivel tényleg villámgyors lett a rendszer, bár nem árt vigyázni mert stabilitás gondok adódhatnak. [link]
Endeavoru névvel kezdődnek.
Telepítéssel volt kisebb gondom (bootloop), de megoldottam.Így kell felrakni:
A számítógépen fent kell legyen: OneX driver, Android ADB (fastboot is elég)
- A fenti linkről a zip fájl letölt majd telefonra felmásol
- még gépen, a zip fájlból a boot.img az ADB/fastboot mappájába bemásol
- teló HBOOT-ban elindít, usb kábel csatlakoztat, majd fastbootba lépés
- az ADB/fastboot mappájából CMD parancssor indítás majd:
fastboot flash boot boot.img
ha ez megvan: fastboot erase cache
- Ha ez is megvan fastbootból vissza hboot, majd recovery
- Recoveryben install zip-> a telóra átrakott kernel zip fájl telepítése
- még ugyanitt advanced menü/wipe dalvik cache
- Teló újraindít, kábel kihúzAzt hittem elég csak simán a fastboot flash, de így bootloop lett a vége, recoveryből flashalni kellett még a zip fájlt. Lehet hogy ez egyébként tök egyértelmű kéne legyen, de én csak most csináltam először
-
Land
veterán
Lehetséges, hogy HOX-ra váltok SGS2-ről. Még nem döntöttem, hogy SGS3 vagy ez legyen. Priviben már érdeklődtem HOX tulajoknál, de még kellene néhány infó. eleve a tesztek zöme nem z új 4.0.4-gyel születtek, így félrevezetőek kicsik. Főleg a jelenlegi állapota érdekel egy Samuhoz képest.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád