- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackydan
senior tag
Köszönöm a válaszokat
amúgy én sem hinném h baj lenne vele, két hete volt a kezemben egy ilyen telefon... hát ami a külső sztereót illeti az lenyűgöző hanggal rendelkezett, lassan már csak rá kell szednem magam h elmenjek a szolgáltatóhoz
-
blackydan
senior tag
Sziasztok!
Engem főleg a One, zenei képességei érdekelnének, használja valaki közületek FEJhallgatóval ?
Képes a telefon mondjuk meghajtani egy jobb minőségű superlux, beyerdinamic, akg..etc fejest? Itt leginkább a középkategóriára gondolok 40-60 ezer forint környékén Aaudio-Technica ATH m50s, akg 550, beyer dt880...
Kicsit beleolvasgattam a zenei kommentekbe, kicsit vegyes a hozzászólások palettája, gondoltam, amúgy hogy a beats kicsit túl van hypeolva de azért nyugtassatok meg, hogy zenei képességek terén jó kis masina ez -
blackydan
senior tag
Ki tudja , lehet még szoftveresen tudnak még pofozni rajta. Mondjuk én mindenesetre örültem a kezdeményezésnek amit a htc elkezdett ezzel a technológiával... lehet most nem durrantott valami nagyot de még a next gen.-ben jó lehet!
akoska: egy vidi is majd jöhetne ha lesz időd rá, bár megint nincs valami szép idő Londonban
-
blackydan
senior tag
Nagyon tetszik a telefon illetve a teszt is róla tényleg az egyetlen hiba a kamera sajnos... Mind1 várok április végéig amikor megjelenik a rivális is aztán meglátjuk melyiket veszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged