Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
jozso1989
üzenetére
Egyetertek. Nekem mar a kapacitiv gombok is kicsit idegenek (voltak, mar megszoktam), de az, hogy teljesen elhagyjak, mar tenyleg rohadt zavaro.. Plane igy. Akkor esetleg lenne ertelme, ha leszednek onnan azt a a HTC logot is es eltünne az a fel centis fekete sav, na ugy azt mondom ok. Egyaltalan mi a francnak kell eröltetni a logot az elölapon? Ezt nem tudom megerteni..
Ezt bezzeg nem masolja le senki az Apple-röl..
Mindegyik gyartonak megvan a maga karaktere, ugyhogy eleg könnyü megismerni anelkül is, arrol nem beszelve, hogy többnyire egyebkent is a telefon hatulja latszodik "kifele", en meg mi a fenenek bamuljam evekig a logot, pontosan tudom mit vettem..(#27638) szekra: Annyival kiegeszitenem az elözö hsz-em, hogy abban viszont egyetertünk, hogy az oldalt elhelyezett jack a legelcseszettebb dolog..

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt bezzeg nem masolja le senki az Apple-röl..
Mindegyik gyartonak megvan a maga karaktere, ugyhogy eleg könnyü megismerni anelkül is, arrol nem beszelve, hogy többnyire egyebkent is a telefon hatulja latszodik "kifele", en meg mi a fenenek bamuljam evekig a logot, pontosan tudom mit vettem..