- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
#71028224 #21143 üzenetére
adam.zoltvai+nandorhun:
21040
utána következő hsz-ekben van még kiegészítés.Wifivel kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata frissítés óta?
Nekem az otthoni Wifimet nagyon dobálja, kb. 15percenként elszáll és aztán alig tud vissza csatlakozni.
Próbáltam minden praktikát de nem segít.
(álítgattam a telón a wifit, optimalizálás ki, be; frekvencia, routeren driver frissítés, teló és router restart, csatorna és sáv váltások a routeren, stb.)
Ma tesztelem hogy a munkahelyin is csinálja e, de otthonin nagyon gatya lett, nagyon idegesítő. Más telefon mind megy, meg a ConCorde TAB is, pedig utóbbin is 4.4.2 van már.
Meg 4.3-al a One sem csinálta. Jó talán hetente 1x 4.3-mal is eldobta...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest