- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
Crymic #23457 üzenetére
Több mint fél éve használom eddig egyszer sem fagyott le v. akadt meg. Támogatottság, 4.4.2 van rajta. Van, hogy hetekig nem indítom újra csak ha néha eszembe jut, kb. ios élményt adja vissza nekem csak az android előnyeivel. A kamera is elég számomra lőttem vele egy két jó képet. Mostanában kezdett lilulni, de nem úgy mint a többieknek hanem szép tigris csíkos képeket csinál, fekete, lila színben :-). ISO 100 - on még sötétben is tudom használni, nappal tökéletes. Ha ez nem lenne, akkor nyugodt szívvel ajánlanám, így neked kell eldöntened, hogy el tudod e fogadni, ha lilulni kezd. Gariban javítják a lilulást.
-
saintex72
aktív tag
válasz
stophunter2 #23295 üzenetére
Flashme, megy root nélkül is.
-
saintex72
aktív tag
válasz
csacsi67 #23148 üzenetére
Köszi :-) 032
Más, tegnap megvettem a deus Ex-et, de kímélpett a játékból indításkor. Találtam az xda-n egy tippet, hogy a fejlesztői részben a gpu megjelenítőt engedélyezzem akkor menni fog. És valóban megy is.
A kérdés, hogy maradhat ez így, vagy állítsam vissza ha nem játszom. Ma be volt kapcsolva, de nem veszem észre más változást. -
saintex72
aktív tag
Néha nálam is kihangosítja magát.
-
saintex72
aktív tag
Htc one, lg tv, ipega bluetooth controller, fpse ps emulator és 20 évet fiatalodtam. :-)
-
saintex72
aktív tag
Pedig erre elég egyszerű felrakni, egy négyzet az egész, nincs perforálva sehol. Ha előtte tablettet fóliázott valaki és az jól sikerült, akkor ez egy perc.😃
-
saintex72
aktív tag
Csak, hogy mennyire nem az ár számít :
Melós fülesnek vettem egy tdk bass boost mc300 - as akciós darabot a Tescóban, mert már régóta tetszik. A 3500 forintos ár sem rossz, de 2000-ért nem tudtam otthagyni. Alu, aranyozott csati, stb.
Van egy sennheiser cx 300 II, egy scullcandy titánom is.
A kettő együtt nem szól olyan jól. Tiszta magas, közép, erős basszus.
Azóta vettem még kettőt, érdekes módon a bronz színűben erősebb a basszus. Ajánlom. -
saintex72
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #21892 üzenetére
Olvastam már itt valami hasonlót. Próbáld ki, hogy a kijelző fölött a szenzorokat megvilágítod erős fénnyel bekapcsolás közben.
-
saintex72
aktív tag
Az mitől van, hogy letöltöttem három zenei albumot az artistjust ajánlása szerint és csak az egyiket látja a zene lejátszó? Ha mappából nyitom meg akkor lejátsza. Mp3.
Nem először fordul elő és nem csak ezzel a telefonnal. Aztán egyszer csak megjelenik. Most még nem tartunk az egyszer csaknál.
? -
saintex72
aktív tag
válasz
Zirowe #21846 üzenetére
Azért az elég látványos volt az arrowban , hogy a kezdeti iphone használat egyszer csak átváltott samura.
Néha bosszant, hogy ennyire észre veszem a "bújtatott" reklámokat. Főleg apple: kémes hármas, mission in possible, Dexter nokiáról váltott iphonera. Nemlétező funkciókkal.
Ismerősöket, barátokat kérdeztem, ők nem veszik észre. Nem is figyelnek rá. -
saintex72
aktív tag
Nekem ma harmadszor van töltőn. Lehet az az oka, hogy szabadnapom van és megjött az ipega kontrollerem ? :-)
-
saintex72
aktív tag
Pedig a németeknél nagyon sok htc-t, azon belül is sok one -t láttam. Utcán, vonaton stb. Minden ötödik fiatal nyakában volt egy beats fejes is. Azt hittem eddig, hogy jó nagy piaca van ott.
-
saintex72
aktív tag
Frissítés óta nyomogatom a telót, 25% akku fogyás, 1,39 perc kijelző idő. Ha felszorzom ez több mint eddigi volt nálam. Jó jel.
-
saintex72
aktív tag
válasz
F_Gergely #20820 üzenetére
A Windows félét nem használom, nálam a pc-n plex, és a már említett xbmc van.
A tv látja mind a kettőt v. ha telefonon, ipadon elindítom az xbmc-t, file expertet akkor az ottani fájlokat is tudom böngészni, lejátszani.
Sok megoldás létezik, biztos megtalálod ami neked kell. -
saintex72
aktív tag
válasz
F_Gergely #20807 üzenetére
Majdnem minden file kezelő tudja. A file expert az biztos. De media streamelésre oda vissza az xbmc a legjobb. Ha egyszer megtanulja valaki használni akkor végtelen sok dologra alkalmas. Filmek, sorozatok, online tv, ftpserver, stb.
A napokban pl. eurosport streamre használtam sokat.
Ja a legjobb lemaradt, minden platformra létezik, lassan kávéfőzőre, hűtőre is. Nálam minden tud mindenhonnan streamelni. Pc, ipad, telefon. -
saintex72
aktív tag
Jó cucc ez a xiaomi füles, de eBayen még a drágábbak is kérdőjelesek a kommentek alapján. Nagyon aktuális lenne, mert megszakadt a gyári. Van egy pár másik, de amin van mic, az szintén eBay Htc.
Más, nekem sosem lilul a kamera sötétben, soha. Tegnap este játszottam egy kicsit vele és bemelegedett. Eszembe jutott, hogy kipróbálom a melegedős elméletet. Olyan szép lila felhők úsztak, hogy csak na.
-
saintex72
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20621 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy használati szokástól függ. Én használom a g+ szinkront, Google now -t, Flickr szinkront stb. Így biztos nem lesz annyi soha, de nincs is ezzel semmi baj.
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20612 üzenetére
Picit kezd személyeskedésbe fordulni. Nem mostam semmit össze. Felhívnám az első idézetedben a figyelmedet a mindenki másként használja részre, a másodikban a szerintem szóra. Amit írtam az az én tapasztalatom. És én interneten keresztül telefonáltam, és üzentem (voip). Talán belefér az okostelefon kategóriába.
Most te írj valami frappánsat, idézetekkel. Én nem válaszolok és te nyertél, vége az offolásnak. -
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20605 üzenetére
Letelt az időm a szerkesztésre. Ezt tényleg szép. Ha jól látom akkor leginkább a gyári böngésző volt amivel a kijelző ment. Mást nem nagyon használtál. Egy darabig azt használtam a chrome helyett, de valamiért visszatértem rá. Azt hiszem kipróbalom újra.
Steve1207: a chrome csinálja azt a könyvjelző beragadást?
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20605 üzenetére
Semmi okom kétségbe vonni amit írsz, ha azt mondod te nem tiltottál le semmit és nálad 5 órát megy a kijelző akkor az biztos úgy is van. Én egy fél éve használom, minden gyári, használom, pironkodva bevallom általában zenét is hallgatok rajta, de még egy szoftverrel sem ment 5 óra fölé a kijelző idő, akkor sem ha nem zenéltem vele, kivéve ha videót néztem. És így el is fogadom,nem kell megjavítani, egy napot megy. Kész.
Elolvastam amiket írtam, én most sem láttam, hogy az okostelefon használatnak a zenehallgatást írtam volna, de erről a magyar tanáraim tehetnek.
Tényleg örülök, hogy rajtam kívül mindenkinek ilyen sokáig bírja a telefonja, nekem jó így is. -
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20602 üzenetére
Srácok, ha valaki megtenné, hogy elovassa amiket írtam, és nem egy mondatot ragadna ki akkor szerintem lapozhatnánk.
Utolsó alkalommal megpróbálék rávilágítani, hogy a mindent letiltok használatot hívom én nem okostelefon használatnak.
Mint írtam volt már 8 óra a kijelző időm. Én kérek elnézést mindenkitől, hogy sokat hallgattam ma a telefont, bár nem emlékszem, hogy egyszer is írtam volna, hogy nem értem az akku fogyást. A screenshotot szarkazmusból linkeltem, sajnálom ha félreérthető volt.
Csak reagáltam az 5-6 órára. Továbbra is azt mondom, hogy ahogy a napi használatot te is írtad, sajnos ez a készülék nem tud ennyit. Részemről tényleg lezárva. -
saintex72
aktív tag
Igazán rendesek vagytok, hogy segíteni akartok.
Csak audio in, out ébresztések vannak amin nem csodálkozom, mert reggel 8 óta podcast és zene stream megy wifin. Most 16.56 van 1 óra 45 perc a kijelző idő. 32%.
Szerintem ez normális, simán haza érek vele. Semmi nincs letiltva, nem is akarok. Csak annyit mondtam, hogy NNORMÁLIS használat mellett az 5-6 óra nem valós szerintem. Ki lehet hozni, de nem normális "okostelefon" használattal.
Senkit nem akarok megbántani, köszönöm az ötleteket.
Na már csak 30%, de nőtt a kijelző időm is. -
saintex72
aktív tag
Szerintem semmi baja, reggel óta podcast hallgatás folyik. Nem tiltottam le semmit, egyszerűen használom, ami mindenkinél mást jelent.
Csak arra reagáltam, hogy normál használat mellett 5-6 óra. Úgy ment már nálam 8 órát a kijelző, hogy munka után a szállodában sorozatot néztem pendriveról, besötétített szobában, minden adat és szinkron kikapcsolva.
Véleményem szerint a normal ideje olyan 3,5 óra, nálam. -
saintex72
aktív tag
válasz
osztraksajt #20466 üzenetére
A Sony tényleg rossz példa, én is tapasztalatból írom. Az Xperiáim után (u, p, T) a z1 bármennyire tetszik olyan érzés lett volna mint lapot húzni 21 - re.
Érdemes a xperia T fórumra benézni, tele van elégedett kommentekkel.
De tény, hogy marketing szempontból lenne mit tanulni tőlük. -
saintex72
aktív tag
válasz
kemcso #20092 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de itt szó nem volt arról, hogy nem akarják garanciálisan intézni a hibát, hanem az a probléma, hogy telefon nélkül nem tudják. Ami vicc!
Mert egy egység. Mondom és a töltő azzal mi van? Vagy ha a telefonnak van baja akkor mi van a headsettel. Akkor nem kell? Stb. -
saintex72
aktív tag
válasz
Greg-77 #20069 üzenetére
Ugyanez a szitu. Kb. egy hete írtam, ugyanaz a tünet. Ma már odáig eljutottunk, hogy meggyőztem a szervizest küldje el telefon nélkül. De nem tudja a szervizlapot megnyitni a készülék nélkül. Mondtam nem érdekel oldja meg. Küzdött egy darabig, a végén megsajnáltam és eljöttem. Ha lett volna megoldás szerintem megtalálta volna.
-
saintex72
aktív tag
Gyári Headsetet cseréltetett már valaki a T-nél?
Első körben a telefont is ki akarták küldeni vele. Szó sem lehet róla. -
saintex72
aktív tag
válasz
csacsi67 #19693 üzenetére
Mondom, hogy elhiszem, de majd kipróbálom, mert repülő módban nem használtam még a padot. Furán hangzik, hogy úgy is megkapom az üzeneteket. Telefont is csak repülőn használtam repülő módban. Azt hittem eddig, hogy az benne a lényeg, hogy offline.
Annyira nem érzem olyan nagy problémának, hogy jobban merülne tőle a telefonom, mint anno az iphone.
De attól, hogy ezt havonta kitárgyaljuk a fórumon nem sok minden változik. Mármint, hogy az iOS mennyire jobb ebben. Másban rosszabb, szerintem. -
saintex72
aktív tag
válasz
Szpisti #19113 üzenetére
Most már emlékszem egyszer már ezzel a routerrel nekifutottam ennek. Az istenért nem találom hol lehet átállítani. TP-link 108M. Az előző routerem 54m minden nap állítgattam, mert az xperia csak egy napig volt, hajlandó rendesen működni. Állandóan álltgatni kellett. Majd keresek a családban valakit aki jobban vágja.
(((((Az ipad működik minden beállítással.))))) -
saintex72
aktív tag
válasz
Avicularia #19108 üzenetére
Igen ismerem, de elég lett volna ha működik a gyári. Késő bánat.
-
saintex72
aktív tag
Qurva jó. Csináltam egy teljes visszaállítást, mert wifin nem ment a letöltés csak töredékével 0,34 Mbps a szokásos 20 helyett. Más eszközökön jól működött a net. Persze a mentéseket rendszeresen megcsináltam a dropboxba, gugliba. Egyet a törlés előtt is.
SEMMIT nem állított vissza sehonnan. Ott csücsülnek a mentések a dropboxban és azt írja nem található. Próbából csináltam egy újat azt felajálnja. A programokat a google sem rakta vissza, csak a kontaktokat, mailt, naptárt.
De legalább a net helyrejött.
Mindent visszaraktam kézzel, beállítottam újra, net jó.
ÉÉÉÉS egyszer csak újra rossz a wifi letöltés. Kis matek után a bluetooth kikapcsolás után (mert csak azt kapcsoltam be, amióta elromlott) újra jó.
Bekapcsolás után lelassul, kikapcsol újra gyors.
Felesleges volt az egész!
De legalább tudom, hogy ez a biztonsági mentés semmit sem ér. -
saintex72
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17248 üzenetére
ahogy írtam ezt sem én néztem, de így még sokkal viccesebb.
Más: úgy néz ki az Apple sem fog mindent cserélni ezután.
http://szifon.com/2013/11/07/garancian-tuli-javitas-kijelzocsere-az-apple-store-okban/
bocs a linkért mobilról írok. -
saintex72
aktív tag
Minden nap valami új : a tv előtt ülve, amit a nejem néz, indítottam egy hívást. A tv hang kikapcsol.
Azt kérdezi - te szórakozol.
Mondom nincs is a távirányító bekapcsolva.
Ismétlés, dettó.
Tök jó. :-) -
saintex72
aktív tag
válasz
Badboys #16809 üzenetére
Nekem se előtte, se utána nem volt. Most kaptam két emailt, mind a kettő hamarabb jelzett a telefonon mint az ipadon. Volt ma olyan is, hogy a padon jött meg hamarabb.
Egyébként azok a képek jöttek amiket a kollégákkal lőttünk, mindenki telefonnal. Sony z1, Nokia n8, sgs 2. Csak úgy automatán.
Semmi szégyenkezni valója nincs a telefonunknak. Se közelre se távolra. A Nokia nagyon gáz, a Sony semmivel nem jobb mint az én xperia t-m volt. Eléggé csalódás. Automatán az én képeim jobbak lettek.
Az enyém szerencsére nem lilul így rossz fényben is jó képek lettek. Az sgs meglepően jó, megfelelő fényben. -
saintex72
aktív tag
válasz
Nuada herceg #16692 üzenetére
4.3 alatt elég puritán lett ez a része. Nem mutat külön minden alkalmazást amit használtál hanem az android rendszer név alatt tartja számon. Ha más programot is használsz erre a célra, akkor látni lehet a különbséget. Pl. Gsam, Du battery, stb..
-
saintex72
aktív tag
Hello, hova lett a gyári böngészőböl az olvasó funkció, ami olyan volt, mint az Apple safariban van.
Vagy az egészet csak halucináltam? Most kezdtem újra használni és mintha lett volna ilyen. -
saintex72
aktív tag
Zenelejátszóban a dalszöveg nálatok megy ? 4.3 eddig vpn-el működött.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Ed Parker #15812 üzenetére
Ha a Sony telefonon gondolkodsz akkor érdemes az xperia T topicot olvasgatni. Pont egy éve az volt a csúcs telefon a Sonytól. három hónapra rá kijőtt a z, onnantól a kutyát nem érdekelte. Csak bugos szoftvereket adtak ki rá, kb. 6 frissítés. Volt olyan amivel el sem indult.
Van a családban xperia p, ugyan az a szitu.
Tetszik nekem is a z1, és az akku sem olyan gázos (a kollégám egy hete használja mellettem), de én még azt mondom, hogy Sony nem kell egy darabig. -
saintex72
aktív tag
válasz
Ed Parker #14937 üzenetére
Azt hiszem nem egyről beszélünk. Teljesen egyet értek abban, hogy a prémium kategória a szolgáltatásokkal együtt teljes. Én eddig arról írtam, ha odaadod egy ember kezébe aki nem tud a háteréről semmit, de az alapján amit érez, súly, anyag tapintása, esztétika, stb., tud e kategóriát felállítani. Ha nem, akkor azt hiába magyarázod.
Gulyopapa (#14938): volt egy kis keveredés a T-nél. Jókor rendeltem.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Ed Parker #14924 üzenetére
Nem feltétlenül az ár dominál, csak a saját nevemben beszélek természetesen. Iphone 4s után, egy ideig párhuzamosan, sony xperia T telefont használtam, ami nem igazán volt olcsóbb. Mégis amikor a szifont megfogtam érezhető volt az különbség. A one-t 20 ezerért vettem és mégis prémiumnak érzem.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nuada herceg #14921 üzenetére
Szerintem menj el egy üzletbe ahol ki tudod próbálni. Egymás után vegyél kézbe különböző telefonokat. Ha nem érzed a különbséget akkor hiába írná le valaki. Egy színvaknak, hogy mondod el milyen a szivárvány?
-
saintex72
aktív tag
Mivel ma lett nálunk is elérhető a google play music all access nálam ma a google music app lépett elő elsődleges zenelejátszóvá. Eléggé meggyomláltam a zenei alkalmazásaimat. Deezer, songza, zenecenter és még a power amp is delete.
A google music search és a gugli zenelejátszó páros így már elég ütős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Brave
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest