Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
FuRiONight #8756 üzenetére
A tok szerintem karcolódik rendesen. És az nagyon csúnya átlátszónál.
-
Szakiii
addikt
Igazad van, tényleg nem próbáltam úgyhogy elnézést is kérek, csak rengeteget olvastam az elmúlt pár napban hogy itt hiba ott hiba a custom romokon ebből voltam le következtetést amiért most elnézést kérek. Kipróbálnék egyébként én is egy modolt gyári romot mert ami nekem hiányzik az a root, 1-2 dolgot lepucolnék a telóról csak ugye így nem tudok, gyári rom megfelelne szép tisztán.
-
Szakiii
addikt
válasz
Avicularia #8688 üzenetére
Ezek után magyarázzátok már meg miért nem jó a gyári
tudom már kérdeztem de nekem minden tökéletes rajta 0 laggal semmi gond nincs rajta. Én is mindig romoltam a régebbi telóimat note 2 ig mert kellett de ezen a telefonon tényleg csak gányolásnak lehet nevezni mert haszna nincs csak árt.
-
Szakiii
addikt
marketről meg tudok venni 1-2 dolgot de a legtöbbet nem engedi, ötlet hogy mitől lehet? (fizetős dolgokra értem)
-
Szakiii
addikt
Olyan root lehetőség van mint anno sgs 1en hogy csak újraindításig él és semmi mást nem csinál csak addig működik amíg ujranem lesz indítva a telefon? Ha van ilyen az is csak s-off után meg unlock után? (garit nem szeretném bebukni)
-
Szakiii
addikt
Sikerult eltuntetni a lenti pottyoket es home gombra beallitani a menut.
-
Szakiii
addikt
Na rendeltem egy olyan skin wrapot kíváncsi leszek megérte e.
-
Szakiii
addikt
Nekem is kijött.
-
Szakiii
addikt
Gyari tv appnal T-home set boxhoz otlet hogy melyiket kell valasztani? ( van t-home de nem kezeli)
-
Szakiii
addikt
válasz
leonaprofi #8078 üzenetére
smart ir remote for htc one, ha jól emlékszem ezzel mindent lehet szinte
-
Szakiii
addikt
válasz
spawn21 #8015 üzenetére
Szerintem is plusz jöhet rá egy ultravékony átlátszó tok
ez a 2 már elég kell hogy legyen és még jól is néz ki.
Btw.: az első hozzászólásban romolásról lesz leírás? Kicsit bonyolultabb ez az s-off unlock stb mint anno note 2nél volt és inkább nem vágok bele pontos magyar leírás nélkül. S-off unlock vissza csinálható?
-
Szakiii
addikt
-
Szakiii
addikt
Tudtok ajanlani egz jo kis tokot olcson?
-
Szakiii
addikt
Üdv, nektek is nagyon tud melegedni a telefon? Vagy esetleg ez széria hiba? Energia takarékos módban oké de ha kikapcsolom borzasztóan fel tud melegedni még netezéstől is esetleg gariztatni kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest