- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem a méret miatt nem kéne, hanem a márkája miatt.
-
Ádám16
addikt
Még be sem jelentették, de már ilyeneket tudunk(!) róla.
-
nikilauda
senior tag
A One is megjelent tavasszal Kínában kétkártyás kivitelben. Így itt is és a mininél is logikus lenne ez.
-
h4h01
senior tag
Azért a sima One-hoz képest eléggé lecsaptak az alsó, és felső kávából, mármint úgy értem, h nem annyira magas..Itt a hangszórók jóval szélesebbre nyúlnak, szal rendben van ez..Ujjlenyomat olvasó hát istenem, van benne, ez egyáltalán nem baj, ha akarod kikapcsolod az értesítési sávban aztán csáó...A sense 5.5-engem jobban érdekel, és kiv vagyok milyen újdonságokat pakoltak bele..A külföldi oldalak konkrétan a phonearena, és a pocketnow egy stylus-ról is írnak...Fene tudja, majd az IFA-n kiderül minden, mindenesetre fullos egy dög lesz az biztos...
-
Swami
senior tag
Szerintem is nagyon jó helyre került az ujjlenyomat olvasó. Volt Acer Liquid Gallant Duo-m, annak a kamera mellett volt (van) a bekapcsoló- feloldógombja. Na annál kényelmesebbet el se tudnék képzelni. Ergonómiailag jobb helyen nem is lehetne. A HTC 8X-emen idegesítő, hogy mindig matatni kell, hol van a gomb...
-
leslie_smith
aktív tag
Érdekes koncepció ez a one max
-
HaJózsi
aktív tag
'a One Max kínai változata levehető műanyag hátlappal rendelkezik majd'
SZENTSÉGTÖRÉS!
-
-
babkukta
senior tag
Nem lenne ezzel gond, ha normális helyre lenne rakva...
Pl az IPhone-nak ha abba az egyetlen gombjába rejtik el, az mind esztétikailag rendben van. A HTC esetében ez eléggé elcsúnyítja ott a hátlapot.
Mondjuk így kapásból én se tudok nagyon olyan helyet, ami nem zavarna meg a dizájnt :S A Sonynak esetleg a Power gombja lehetne, de az túl kicsi. A Samsungnak szintén a fizikai gombja, de az meg már IPhone beütés lenne nagyon. A HTC-nek szerintem nagyon rossz, h így van külön egy érzékelő -
babkukta
senior tag
Az alsó és felső káva nem is annyira vastag... ahoz képest h sokan mennyire szidták. Ami van, az meg kell a 2 hangszóró miatt. Az oldalsó lehetne picit vékonyabb, de így se csúnya
-
HawerKing
őstag
Jo otlet dual simesben is kidobni
-
vimes
senior tag
Tudják mikor vennék ilyet a csájnák helyében.
-
-
Swami
senior tag
Ez má döfi! :-) Kétkártyás WP is kijöhetne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- PLC programozás
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Windows 10
- Béta iOS-t használók topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest