- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
blueMerle #59 üzenetére
Nem azért de rengeteg bugyirózsaszín telót tokot nyuszifület, kutyafülét látok telón, szóval az hogy te szűk körödben mi van nem feltétlen mérvadó. A legdurvább az volt, mikor egy meetingen, egy viszonylag magas beosztású női manager a bugyirózsaszín view tokos note2-t kirakta az asztalra na onnan nincs több kérdésem.
Amúgy az ázsiai régióban ezek sokkal népszerűbbek mint felénk, nem véletlen kaptak a japánok két árnyalatot is a SGS4-ből.A Verizonnak meg a piros a mániája, szóval itt a piros hol a piros:
-
-
válasz
blueMerle #59 üzenetére
én úgy vettem észre, hogy a fehér népszerű a hölgyek körében.
(vagy legalábbis mindenképpen népszerűbb, mint a férfiaknál.)most nekem is fehét relefonom van (Z10), bár eddig azt hiszem ez a második fehér telóm, többnyire fekete szokott lenni.
„bár, ha megfogja a seggem egy nagydarab bőrkabátos fickó mert a kezemben látja a telót”
ez fordítva nem működik?
mármint hogy egy csaj látja meg egy csávó kezében a telót, melynek hatására „akcióba lép” -
BenHans
addikt
válasz
blueMerle #21 üzenetére
Bírom az ilyen "pattog le a fémről a festék, a HTC messze földön híres erről" dumákat... És amúgy is, kik híresztelik? Mert minden alaptalan "tapasztalatnak" nem fogok hinni, pláne nem olyanoktól akik más gyártók elkötelezett hívei.
Az én M7-em pl fekete, becsúsztatós tokom is van rá meg TPU is, bár utóbbit csak akkor használom ha olyan dolgot csinálok ami után nem fognám meg és ezzel retkelném össze a telefont. A becsúsztatós meg nem veszi el a prémium érzetet sem. De amúgy az elmúlt 2 hétben egyáltalán nem használtam tokot és bármily' furcsa még mindig nincs rajta sem kopás, sem karc kop-kop-kopp.
és legalább nem is repedezik mint a műanyag, meg a gyönyörű fémes csillogású gagyi műanyag keret a'la Samsung
Ma viszont az infarktus kerülgetett, mert ahogy tok nélkül raktam be a zsebembe, a farmerom szegecse megkarcolta picit a felső hangszórórácsot, bepánikoltam, utána a 100% pamut pólómmal erősen megdörzsöltem az említett részt és már ott sem volt. Nem kis kő esett le a szívemről.
w333: Na az is biztos.
-
vicze
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Az új Battlefieldből a Rush mód sem hiányozhat
- Windows 10
- BestBuy topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutya topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest