Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
Hogyan lehet visszaállítani a rootolás előtti állapotot?
-
vatomi
aktív tag
válasz Integra #2102 üzenetére
Én plusz bőrtokban tartom, alig merem anélkül letenni. Csak a korábbi Nokiáimmal volt olyan tapasztalatom, hogy úgy gondoltam, fólia nélkül is tudok rájuk vigyázni, aztán napfénynél felfedeztem rajtuk elég hamar néhány hajszálkarcot. Itt egyelőre szó sincs ilyenről,de azért próbáltam egy fóliát, szépen fel is tettem, de sokkal rosszabb volt a kijelző tapintása, úgyhogy pár perc után lerántottam róla.
-
-
vatomi
aktív tag
válasz tariattila #2108 üzenetére
Minden oké, csak az akku idegel továbbra is de ha ez az ára, hogy ilyen telóm legyen, hát üsse kő!
-
Soockit
aktív tag
Nekem nem jött össze a Root. Miután elindítottam a recovery-windows.bat file-t utána ugyan úgy maradt a piros háromszög. Windows Vista 64 alatt. Esetleg az oprendszer lehet a ludas?
-
gofry
senior tag
válasz tariattila #2112 üzenetére
meg reméljük a 2.2 energia kezelése is javul
-
Reaper
őstag
Hali, 1 gyors kérdés, a Handcent-et használva, ha ékezetet írok a szövegbe akkor 160 ról 70-re csökken a karakter/sms szám. Most ezt csak a handcent gondolja így, és attól a telefon 1 sms-t küld, vagy valami egyéb ok miatt tényleg így megrövidül az sms tőle?
-
Integra
titán
találtam egy érdekes hibát handcent-ben.
ha bekapcsoljátok a statusz riportot (a kék kis analóg óra zöld pipára vált történet) és valaki fészbúkban a telefonszámokhoz szöveget ír be, akkor megbolondítja a riportot. ugyanis nem csak azt fogja kiírni a riportban, akinek valóban elküldted az sms-t, hanem azt a személyt is, aki szöveget írt be az fb-ben a telszámaihoz..
a sima messages-ben ez a hiba nem jön elő.
majd írok a fejlesztőnek, hogy reszelgesse ezt a részt is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Reaper
őstag
válasz Coyote01 #2117 üzenetére
Én is erre gondoltam, csak azt nem tudom, hogy akkor most a drága, kedves, szeretni való szolgáltatóink szerint a jobbra vagy a balra dőlő ékezet kéri a több karaktert a kódolás miatt... Magyarán ha a handcent úgy látja hogy ez most 2 sms lesz, de ha balra dől az ékezet, akkor belefér, na ilyenkor tényleg így van, vagy a szolgáltató vidáman elszámol 2 sms-t Húú ezt de szépen leírtam, azért remélem érthető
-
törölt tag
a gsmabc kódlapra nem fértek fel a magyar karakterek, csak a balra dőlők (olasz, stb). ez van. magyar ékezeteket akkor tudsz csak küldeni, ha unicode kódtáblát hazsnálsz, akkor meg uyge egy karakter nem 7 (vagy 8?) bites lesz, hanem 16, tehát feleződik a rendelkezésre álló karakterszám is.
vannak olyan telefonok, amik engedik, hogy magyar ékezeteket írj, aztán átkonvertálják 7 bites kódolásra a küldésnél, hogy ki tudd hazsnálni a 160 karakter, de amennyiben nem unicodeot használsz, a fogadó teleonján nem fognak megjelenni, akárhogy írod be. -
Integra
titán
válasz #16820480 #2120 üzenetére
elbaszott egy nyelv a magyar
de nem véletlenül nem szabad pc-n magyart használni, minden file és folder nevet angolul kell megadni, az parasztbiztos bármerre. halálom, mikor hosszú ékezetes fájlokat küldözgetnek.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Integra #2121 üzenetére
nekem is, d ez alapvetően azért baj, mert a windowsban a mai napig egy rakás program használ helyi kódlapokat, és nem egységesítették unicode-ra a rendszert. nekem vannak kínai karakterekkel írt fájlneveim is, és semmi bajuk, csak annyi a lényeg, hogy minden ami hazsnálja őket, az támogassa az unicode-ot. viszont a minap átmentem egy próba erejéig win7 alá, és nem ki meglepetés volt, hogy bizonyos progrmaokban egyszerűen nem jelennek meg rendesen ezek a karakterek, pedig azért nem egy elavlt rendszerről beszélünk ugye...
eleve úgy ahogy van hülyeségnek tartom a helyi kódlapokat... ez olyan nevetséges hiba, mint a y2k bug volt annak idején, csak úgy látszik ezt nehezebb levetkőzni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz delbarta #2086 üzenetére
Felraktam az általad ajánlott security guardert,faszám foglaltat jelez a black listes számoknak, viszont ha más szám hív, akkor fogadja a hívást, de néma üzemmódba vált.
Default rulest használok (azon belül minden disable-re állítva, kívéve black list ami block-ra van állítva), csak black listbe pakoltam számokat, és ha egy olyan szám hív ami nincs black listen vagy magánszámról jön a hívás kicseng,de átvált némára, annak ellenére, hogy a csengőhangerő maxon van.
Ha default rulesról átállítom only block black listre,akkor is ugyanaz a helyzet.
Ez mitől lehet?
Tapasztalta ezt a jelenséget más is?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Integra
titán
válasz #16820480 #2122 üzenetére
érthetetlen, hogy miért nem csinálják meg globális platformon..
talán mert egyszerűbb lenne minden?
nem vagyok otthon a kódlapokban, de ha jól emlékszem, akkor a magyar karakterkészlettel régebben kevesebb baj volt, mert valami más kódlapban van mint most. és amióta valamiért hátrébb sorolták ("lefokozták" a magyar karakterkészletet), azóta sokkal több a gond vele.
mondjuk engem nem zavar, mert csak angolt vagyok hajlandó használni, mindegy, hogy pc, tv, telefon.jaj, nemtom, hogy észrevettétek e, de dolphin hd browser-nél az új update le akarja törölni belőle a jútúb download részt, google policy miatt.
azóta nem frissítem a dolphin-t.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
ssamf
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne ki gondolta volna. felraktam az Opera Mini 5 betat. Sokkal gyorsabb az eredeti böngészünél. DE: azóta belassult az eredeti mind a ... nagyon ! És az Operában nemtom használni a kétújas zoomot . Vmi ötlet? Más nem találkozott ilyen problémával?
Köszi!
-
Gubro
senior tag
Köszönöm a tanácsot, hidd el, olvastam.
BTW érdekes módon a Legendre sikerült átportolni, meg a Desire-re is, a Herora meg nem.
Elhiszem, hogy most kisebb lépés, de ennek inkább olyan íze van, hogy a HTC nem supportálja megfelelően a már piacon lévő készülékeket.Az, meg hogy Te nem olvasod el rendesen, amit írtam, félreérted és még rajtam kéred számon, hogy hogyan is gondolom, hogy a Desire megkaphatja majd a 2.2-t az kicsit furcsa számomra.
-
Reaper
őstag
Hogy mik vannak... Telenor
-
Dinamiq
tag
Van valaki aki próbálta a ShapeWriter Keyboard-ot? Valamiért nekem nem megy. Feltelepíti, engedélyezni is lehet, de utána semmi. Ötlet?
-
sbazsi
veterán
-
Mappa
addikt
a hívószám kijelzés/letiltást hogy lehet beállítani ?
nem kötelező megadni
-
eledhwen10
csendes tag
Sziasztok,
A következő a gondom: a kocsiban egy BT-s FM-transzmittert használok, és zenelejátszás közben időnként kihagy a hang. Azt gondoltam, hátha a microSD-vel van a baj, de sima fülessel teljesen folyamatos.
Ötletek?Empowered by Android; Sensed by HTC; Fuelled by Desire.
-
sssent
senior tag
Megoldható valahogy, hogy az általam visszautasított hívásokra ne dobjon fel missed call notification-t?
-
vitomi24
tag
Hello!
Valaki tudna segiteni,hogy tudnek filmet nezni a telon,amit letoltok a netrol(dvdrip-es).Esetleg valami lejatszo kell hozza?!
Koszi a segitseget!! -
Coyote01
tag
válasz vitomi24 #2141 üzenetére
A divx-et az én tudomásom szerint csak az yxflash játsza le jelenleg, de sajna az is csak szaggatva, szóval élvezhetetlen szerintem, legalábbis nálam így volt. Jobban jársz ha átkonvertálod mp4-be, és úgy rakod fel a telóra(fast video converter-el pl). Ahhoz pedig már csak egy lejátszó kell. Én az mVideoPlayert használom, ha jól emlékszem, akkor valaki itt ajánlotta korábban, azzal tökéletesen megy, és a feliratokat is kezeli, igaz az ékezetes betűket nem szereti.
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
Egy kerdes: tudtok olyan ingyenes gps navit, amihez nem kell halozati adatforgalom? Eppen Nemetorszagban vagyok es nincs a naviban ez a videk. Letoltottem a wisepilot hi res-t, de csak akkor mukodik, ha engedelyezem az adatforgalmat, ami ugye nem olcso, nemtom mennyit general.
Koszi elore is!
-
Zirowe
nagyúr
Kérem szépen, most léptem be a 3. napba, hogy egy töltéssel megy a desire-m, és még mindig 41% körül van az akksija!
Na ezek után panaszkodjanak azok, akik csak ezért nem veszik meg!
(telefonálok vele rendesen, wifizek is legalább óránként 5percet, zene hallgatás fülessel, stb)We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Integra
titán
zene hallgatás közben ha nimbuzzol az ember, vicces a hangjelzése a nimbuzznak ha üzenetet kapsz, ajánlom mindenkinek nagy hangerőn kipróbálásra
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest