Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macko003
csendes tag
#1875: ha a név azonos, akkor felajánlja automatikusan, így picit könnyebb, legalább kevesebb munka
#1888: megpróbáltam a navigon-t újra, most összeraktam a desire felbontására, de ez sem éppen tudja folytatás vagy útbaejt funkciót, pedig sztem ennek alapnak kellene lennie. vagy ezt csak én nem találom.
ezen felül érdekesnek találom, h szinte 0 a beállítási lehetőség.
és ha ez nem elég, akkor sem a motonav, se a navigon nem támogatja a multitouch-ot... pedig kényelmesebb lenne. -
Zirowe
nagyúr
válasz macko003 #1901 üzenetére
Az amigo sem támogatja a multitouchot
Szerintem naviban nincs is rá szükség.
Igen,navigon eléggé fapados,nyelvet sem lehet rajta állítani,de szerintem még ez a legnormálisabb ami van androidra (ha már csak szar közül kell választani).
Amigo talán egy fokkal jobb (bár szerintem az is borzalmas,fasza kis igo 8.3at kéne végre átportolni),de az meg ugyebár nem indul.Esetleg copilot live 8at próbáltad?
Én most raktam fel,még nem teszteltem.
Most nézem xda-n,hogy van vmi hack amigo visoznyában desire-n,de nem tökéletes.
Itt leírás.
Vki próbálja ki és mondja meg milyen[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
macko003
csendes tag
válasz JarrekStar #1903 üzenetére
köszönöm a tippet, tényleg nagyon jó. csak egy picit hiányoznak az épületek... jobban nézne ki, hamár ennyi mindent tud a telefon, de nem baj, tud olyat, amit a többi nem... pl megbökök egy poi-t, akkor megmutatja mi is az
a legjobb, h nem "csesztet" nem kell hack-elni, utánajárni, feltelepíted, kérdez 1-2-3-4-et, és kész, ennyi volt. ötletes, így kéne mindnek mennie, nem úgy hogy forumokat túrni, hogy jó legyen a felbontás
holnap jobban megkínzom pest körül, és meglátjuk, mennyire tetszik.[ Szerkesztve ]
-
-
tybsen
addikt
Ma megszivatott a telefon.. zenét akartam hallgatni, bedugom a fülhallgatót, elindítom a lejátszót, kihangosítva szól. Füllhallgató kihúz, bedug, továbbra is kihangosítva szól. Online rádió elindít, kihangosítva szól. Aztán egy kikapcs/bekapcs megoldotta, minden működik (fülhallgatón szól a zene). Már teljesen ráparáztam, hogy vagy a fülhallgató romlott el vagy a bemenet.
Már nézegettem minden beállítást, de nem találtam olyat, hogy esetleg én nyomtam volna rá, hogy kihangosítva szóljon - szerintetek van ilyen egyáltalán, vagy ez egy bug? Valaki tapasztalt már ilyet, vagy csak én lúzerkedtem?
-
Zirowe
nagyúr
Én tapasztaltam már olyat,hogy az mp3 nem vált kihangosítóra ha kihúzom a fülest,egyszer meg igen..
Hóbortos kis készülékGondolom nincs erre külön beállítás.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Integra
titán
válasz Tigershark #1900 üzenetére
szerintem megcsinálja automatában is, amit tudja.
én kb 450 kontaktot takarítottam ki egyenként.. jó buli volt, 4-5 óra, egy akksi lemerítéssel de csak így éri meg, mert különben sosem lesz rend teljesen....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
animoo
senior tag
Nekem nem hianyzik egyik se egyébként se eleg eros a vevojuk, hogy pl. Kecskemetrol befogja rendesen az Mr2-t, a helyi radio uncsi egy ido utan, ezert en inkabb az online radiozasra alltam at. 1 ora radiozas az kb. 40mega adatforgalom.
A Sense meg nem hianyzik, az egyoldalas widgeteivel
Ezek hianyaban cserebe nem szaggat a gorgetes a Nexuson : DDSamsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Zirowe
nagyúr
Most már nekem se szaggat a görgetés,legfeljebb astroban,de azt a programnak tudom be (ugyanúgy azt is,hogy ha egy mappában van kb 250file,abból nem lát vagy 30at,pedig mindegyiknek ugyanaz a kiterjesztése).
Hát a 40mega egy órára kemény,mert én akartam netet flottás előfizetésemre, és a pannonnak a következő publikus havi csomagjai vannak: 20mega/500ft,100mega/1000ft,stb..
Tovább nem is kérdeztem,mert nevetségesnek tartom!
Míg azt hiszem kártyáshoz adnak havi 500mega/500ft,az még elfogadható.
Bár mondták,hogy van biztos vmi flottás net ajánlat,csak azt ő,mint ügyfélszolgálatos nem látja.
Viszont most sokat vagyok otthon,de sajnos nem tudok életet lehelni a win7 wifin keresztüli net megosztásába (bár rc-n működött rendesen),tehát jobb híján erkélyről lopom a netet szomszédtól a telefonomhozAzért tegyük hozzá,hogy sense-nek köszönhetően van+két oldala a homenak,és nem mindegyik widget teljes képernyős (bár mondjuk az sms és a notes widget megoldható lenne úgy,hogy még legalább 1 vagy két alkalmazás sor elférjen a képernyőn).
Budapesten tökéletesen fog mindent a rádió,majd kipróbálom Velencefürdőn is,ott régen az n80 szopott pl: roxyval.
Viszont mr2-nek nagyon jó a vétele országszertePersze amikor lusta vagyok bekapcsolni a hifit,én is inkább neten hallgatom,legalább kiírja a szám címét
-
animoo
senior tag
En sajna nem pesti vagyok, es eddig az osszes telefonomon szarul jott be mr2. En felteszem a helix-launchert, es nekem is van 7, de ezt az 5ot is alig birtam belakni. Szegeny muternak a legenden is csak 3 van hasznalva a 7bol...
nem sok a 40 mega, en tobbre szamitottam. Ez belefer az 1gigás netembe nehaSamsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
őstag
-
Zirowe
nagyúr
Na baszki..
Kommunikálásból 5ös..Írtam htc supportnak,hogy hallottam a 720p és a divx update-ről, ez hivatalos-e,és ha igen,akkor kb mikor jön,illetve,hogy lesz-e 2.2 desire-re.
Válasz:
Good Morning Thank you for contacting HTC They just rumors at the moment we dont have official information about that kind of updates. Desire will be updated but will it be 2.2 we dont know yet. Regards Piotr HTC(de legalább fél órán belül válaszoltak )
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Az agyam eldobom..
Akkor az összes találgatás és félhivatalos bejelentés kamu volt vagy csak sajtó csend van?
De mintha olyan is lett volna,hogy mobil kiállításon már ment volna egy desire-n a divx..
Itt.Hd2 és wp7 viszonyában is ez volt,vagy ott még csak félhivatalos bejelentés sem volt,csak rumors volt az egész?
Mert bevallom öszintén,az egyik ok amiért vettem a készüléket az,hogy igértek hozzá natív divxet..
720p felvétle is jó lenne,de az nem befolyásolt annyira.Vettem volna inkább spicát!
Még pénzem is maradt volnaDe mondjuk tényleg jó duma: lesz update,de nem tudni hogy 2.2-re vagy mit fog hozni..
Na,most válaszoltam neki,hogy akkor az update amiről beszél mikor fog érkezni..
Kiváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
Valaki nem tudja, hogy véletlenül van-e valami megoldás arra, hogy leszedjem a telóra a teljes google maps-et, hogy ne kelljen hozzá netkapcsolat, csak GPS?
A Google Earth ezt tudná nem? -
-
sippet
senior tag
a maverick (marketből ingyenes) elvileg úgy van megcsinálva, hogy a megnézett térképeket casheli, és később offline is használhatóak. kipróbáltam, és működik. ráadásul választható több féle térkép: google maps (és annak mindenféle formája, sima térkép, műholdas, meg még néhány), bing maps (szintén több nézet), open street maps és wikimapia.
ezzel a megoldással csak az a baj, hogy minden olyan nagyítási nézetben, amit később használni szeretnél, végig kell járni az utat egyszer, hogy letöltögesse a szükséges térképszeleteket, ami azért enyhén szólva körülményes megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
vatomi
aktív tag
Sehol sem találtam megoldást arra, hogy wifi csatlakozáskor proxy-t tudja beállítani (céges hálózat). Nincs erre még semmi megoldás?
-
Zirowe
nagyúr
Tudtok mondani olyan app-ot,ami 800*480 vesz fel videót,de nem 3gp-ben?
Mp4,avi,mov.. Nekem mindegy,csak ne ez legyen..
Csalódtam a minőségben most,hogy csináltam egy tesztvideót.
Nem mintha sokra számítottam volna,de azért ennél kicsit többre:SWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Integra
titán
válasz Intelligencs #1914 üzenetére
lol, ez jó volt, sajnos azért ennyi nem volt, de akadt pár
no para, van még elég beírva és lesz mellé is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gofry
senior tag
Remélem hozzájárulok a topichoz:
[link]
ezt nem akartam forrás nélkül
video amit steve jobs nem fog megnézni a mobilján -
gofry
senior tag
megkövetem magam, az első link sokat nem mond...csak postolás előtt el kellett volna olvasnom sry
-
kopasz79
tag
kíváncsi leszek hogy mikkor lesz a desirere 2.2
gondolom úgy a hogy a többire majd egyszer csak soha napján -
boxfan
tag
Sziasztok!Rootolni szeretném a kütyüt.Eddig csak a másik fórumon lévő hosszú leírást találtam.Állítólag van valami pár kattintásos Modacos megoldás is,de én a Mod.oldalán nem találtam.Kaphatnék 1 leírást, vagy linket?
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
Soockit
aktív tag
Tudtok nekem Budapesten mondani valamilyen helyet, ahol tudok venni a Desire-hez Brando fóliát (crystal). Speedshopban csak matt volt.
-
őstag
-
Coyote01
tag
Tudna valaki egy olyan progit ajànlani, ami tudja szàmolni a kimenő ès bejövő hìvàsok idejèt?
-
Coyote01
tag
-
gofry
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
Sok mindenre válaszolt,de semmi használhatót nem mondtak
Nem tudják mikor jön az update,és nem tudják mit updatelnek..
Szeretnék én is egy olyan munkát,mint ami nekik van
-
Soockit
aktív tag
válasz Intelligencs #1938 üzenetére
Sajnos most a Speedshopban nincs csak matt, majd 18-án érkezik legközelebb. Csak jó lett volna ha már az első naptól rajta van.
Használ valaki ZAGG-ot a készülékén? Az előlapra mindenképpen egy fényes Brandó fóliát akarok, a ZAGG fóliát tapogatni nem olyan jó. Abban viszont a tanácsotokat szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyiket érdemes mefrendelni a Full Body Maximum Coverage-t vagy a Full Body Easy Install-t Az első ugye sokkal többet véd. Árban megegyezik. Csak azt nem tudom, hogy nem fog e felválni az első verzió a sarkokon.
-
Zirowe
nagyúr
Azért érdekes a speedshop árazása is:
új htc desire: 129900 ft
használt htc desire: 126150 ft
mondjuk én 101k-ért vettem,alkalmi vétel volt,de ez az ár differencia akkor is nevetségesWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
gofry
senior tag
válasz Soockit #1945 üzenetére
Szia,
én szifonon láttam a max coverage-t, a szélei jönnek fel a fóliának egy idő után, azokat le kell vágni utána tökéletes, viszont szerintem az easy installal jobban jársz. Kijelzőn teljesen jó volt tapizni a zagg-ot. Ami vicc és tudom , hogy noname,de a nokia n78on másfél évig volt egy 200 ftos ebayes csoda a szülők e52esén szintén jó ideje ilyen van és tökéletes. Szerintem megfontolandó. -
macko003
csendes tag
válasz JarrekStar #1906 üzenetére
ma megnyúztam a copilot-ot. nem rossz, csak picit fapadosnak túnik ez is. habár ennél inkább azt volt a bajom, h nem találtam meg a beállítási lehetőséget, nem az, h nem volt
nem tetszik, h csak adott pontoknál szól a hangnavigáció. és nem tudom mi alapján tervezi az utat. nem találtam a szokásos rövid/gazdaságos/gyors lehetőséget. ez ha mondjuk a gyors lenne kiválasztva,akkor sem értem, hogy minek kerüljek 10-20 km-t 5 perccel rövidebb útért. nem értettem, ezt ma nagyon nem. sőt elindultam egy úton, amin szoktam járni (igo javasolta még...) és akkor is az M2-n visszafordított volna az 1. lehetőségnél (Megyeri hídtól Gödöllőre...) érdekes volt. -
Tigershark
csendes tag
Egy kis demo a szép új jövőről, amit android 2.2-nek és flash 10.1-nek hívnak
http://www.engadget.com/2010/05/11/android-2-2-froyo-and-flash-run-like-butter-on-nexus-one-vide/
-
kaller1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest