-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Több, mint fél év után elkezdtem volna használni a telefon gps funkcióját, azonban elég nyögvenyelős a működése.
Nyitott területen 10-15 perc kell, mire sikerül neki 6 műholdat összehoznia, amiből négyet többnyire el is dob, ahogy mozgásba lendülök. GPS Test programmal néztem a műholdakat, iGo sem találja őket. Factory reset már volt, aksi, sim kártya és memória kártya már ki lett szedve.
Külföldi fórumokat olvasva egymásnak teljesen ellentmondó vélemények vannak a gps részéről (vagy nagyon istenítik, vagy ugyanaz a gond, ami nálam).
Valaki találkozott már ilyen problémával? Szoftveres vagy hardveres eredetű lehet? E-Care-t érdemes ilyen ügyben zaklatni?Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Baboon
senior tag
Köszönöm emberek, akkor tényleg gyenge az enyém egy csöppet.
pzoley: azt a következtetést, hogy beviszem a szervízebe, hogy gyengén veszi a jelet Legalábbis ha rendszeres lesz hogy nem vagyok elérhető.[ Szerkesztve ]
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Pszihonaranc
senior tag
Hali mindenkinek!
fú de rég voltam már itt gondoltam hozok karácsonyra egy kis ínyencséget:
Hallottam egy "pletykát valami új anroid marketről vagy micsoda... gondoltam utánanézek, hogy mi is lehet ez valójában" és igen ! van megtaláltam, tök jó disgn, gyorsabb, logikusabb elrendezés...!!!állítólag pár héten belül elérhető lesz hivatalosan is a frissítés, de aki akarja letöltheti magának és telepítheti, én megtettem és nem bántam meg
itt van egy videó hogy hogy is néz ki valójában valamint a megjegyzésekben található a link ahonnan le lehet tölteniRemélem tetszeni fog!
-
Dude8
tag
válasz Pszihonaranc #15713 üzenetére
Egy kolega már linkelte előtted, én már azóta használom is, nekem bejön!
"In God we trust, all others we monitor!"
-
premete
veterán
válasz trblaise #15716 üzenetére
Ha tud kapcsolódni az agps-szerverhez, van rálátás a műholdakra, nem fémgőzölt szélvédő mögött van, akkor hardveres probléma lehet.
Azért kérdeztem a netet, mert ez a leggyakoribb probléma. Alapból a Desirének van az egyik legjobb meleg és hidegindítási ideje, most már a harmadik Desirét használom, Sygic MM10-zel gyakorlatilag mire a program feláll, a gps is működik; igoval valamivel lassabban, de olyan 10-15 mp. ott is elég.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
Mégis lehet s-offolni a PVT-4-es Desiréket:
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
racerx
őstag
couttstech-2.6.32.26_OC1190_LeeDroidv2.2f_HAVS@925mV_CMBattFix_BFS_BFQ. felraktam ezt a kernelt (és a kisebb feszkókjút is), de az Igo szemmel láthatóan lassabb lett (képernyőváltások, animációk). Másnál is előjött ez.?
Vissza a Leed 2.2f kernelt, és azzal semmi gond... -
LouiS22
veterán
Szerintetek egy vadiúj, Telenor függő Desire mennyiért mehet el? Hitvitát folytatunk a kollégáimmal
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Dinamiq
tag
válasz Integra #15692 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Próbáld meg, hogy csak egy helyről mutassa a névjegyeket. Lehet több helyen van tárolva és ez a baj. Ha ez a gond, akkor fel kell mindent pakolni a google fiókba ha ez lehetséges. Nekem megoldódott, csak nem emlékszem, hogy mitől. Vagy attól, hogy egy helyre pakoltam a kontaktokat, vagy egy romcserétől.
-
Baboon
senior tag
válasz siofok #15715 üzenetére
Valojaban minel nagyobb annal jobb mert ezek minusz szamokban vannak.
Egyebkent fura lehet panelhazat nem birja, most konyvtarban olyan 80 korul van idleben es a szabadban olykor felment 55ig. Mindegy ha nem leszek elerhetetlen akkor jò ez''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
sippet
senior tag
válasz Dinamiq #15728 üzenetére
csak így annyiból egyszerűbb, hogy nem kell pakolgatni semmit sehova, csak bejelölgetni, hogy az összes helyen tárolt adatot jelenítse meg a címtárban, ne csak (például) a google névjegyeket.
mondjuk ha tényleg ennyi integra problémája, az elég vicces, hiszen ha jól emlékszem, akkor kb. április óta használja a telefont. arról nem is beszélek, hogy a user manual 59. oldalán is le van írva, hogy kell beállítani ezt a részét.
[ Szerkesztve ]
-
Dinamiq
tag
válasz sippet #15731 üzenetére
Ez igaz, de nekem amíg nem egy helyen volt, addig hibásan mutatta, úgy mint neki. Ráadásul be volt pipálva minden. Én ezért mondtam fordítva. Mert ha hasonló a baj, akkor így hamarabb előjön. De lehet neked van igazad és csak nincs bepipálva minden. Egyébként nekem sztem ROM probléma volt. De így legalább egy helyen vannak a névjegyeim.
Ez a manual olyan dolog, hogy én sosem vettem elő. Ment magától. A próbálkozásokkal tanultam. Ennyi idő után meg már csak azért sem venném elő
-
Seep
senior tag
Ola mesterek. Lenne egy apro pici kerdesem. Tegnap kaptam a Desire-omra egy uzenetet, hogy telepithetem a 2.29.405.2 ( 28.87MB) updatet. Mivel a telom rootolt nem ment fol ra. ( valmi signature problemaja volt es megakadt az egesz a ClockWork-ben). Nemi olvasas utan atneveztem update.zip -re es kiraktam az SD-kari rootjaba es clockworkben probaltam flashelni. Loop of Boot lett az eredmeny. A clockwork be sem jott tobbet. Sikerult valahogy restorolnom a Desit, de eszrevettem hogy a radiot kicserelte 2.9 rol 2.11 re es root sem volt tobbet. Barmilyen progit instalaltam marketbol, letoltotte de instalalas utan dobott egy restartot. Szoval ujra rootoltam es visszaraktam az elozoleg lementet backupot.( a radiom igy is 2.11 maradt.) Adjatok legyszives tanacsot hogy rakjam fol az updatekat, hogy tobbet ne legyenek ilyen problemaim. ( a romom gyari senses )
-
sippet
senior tag
bár már írták feljebb, de öregem, ennyi eszed lehetett volna, hogy rootolt (ráadásul feltételezem, hogy custom rommal szerelt) készülékre nem ereszted rá a gyári frissítést.
tényleg ennyire néhéz belátni ennek az egésznek a logikáját? ráadásul a custom romok jó esetben frissülnek olyan tempóban, hogy a legújabb verziókon alapulnak, már csak ezért is teljesen felesleges ez az egész.
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz racerx #15702 üzenetére
van rá mod és visszaállítja az eredetit akár
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
szata.68
senior tag
Helló
Valaki nem tudja,hogy mi a pontos neve,és honnan tudnám megszerezni a HTC FM RADIO widgetet,ami 2 sort foglal el? (az új rom-omban nincs benne,csak a kicsi ikon)
Üdv.
-
SteeWe
aktív tag
Sikerült a ROOT-olás a következő sorrendben csináltam:
- golcard késztés, ROOT-olás, nandroid backup, titanium backup.
premete körábbi javaslatára S-OFF-ot nem csinálom meg, mert Telenoros a készülék, másrészől nincs rá szükségem/nem értek még annyira hozzá. 1GB-os ext3 partíció is kész van.Kérdésem:
1. Milyen rom-ot ajánlanátok?
HD-alapúra gondoltam, fontos lenne, hogy a fő fájlok beleférjenek a Desire belső memóriájába, hogy ha behal a microSD tudjam használni a telefont. Az alap sense megfelelő nekem. Stabil és lehetőleg gyors legyen.Mod:
2. HD rommal minden rendben van már? Kamerát az tudom, hogy sikerült megoldani, van még egyéb megoldásre váró probléma?
3. HD alapú romok jól használhatók Desire-n?[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz LouiS22 #15744 üzenetére
Van azért bajuk a HD-romoknak:
1, hogy a /systembe beleférjen teljesen, rendesen ki kell gyomlálni, és az eredmény csak annak jó, aki csinálta általában.
2, SPB TV-nek és pár egyéb cuccanak csak hangja van hd-romokon.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
LouiS22
veterán
válasz premete #15745 üzenetére
És mit nézzek SPB TV-n? Olasz zenecsatornát?
Én annyira nem félek a memóriakártyás "haláltól". Ezer más okból is megpurcanhat a telefon. Hetente egyszer készül egy másolat 3 példányban a kártya tartalmáról.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Íme az új Android Auto!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest