- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gofry
senior tag
leedroid 2.3 aka 2.2g kint!
-
bigsee
addikt
válasz SteeWe #15495 üzenetére
Köszi elindítottam, megnézzük, mi ragad be.
Egyébként tiszta, hogy ki kell kapcsolni, de azért ne forrósítsa fel már a zsebemet, ez nem korrekt. XDA-n olvastam, hogy érdekes módon az SD kártya körül szokott forrósodni leginkább, talán erősebb az I/O művelet és ez is besegít abban, hogy belázasodjon...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
siofok
őstag
Köszönöm válaszaitok!!!
Meg még amit észrevettem furcsaságot,az-az,hogy ha rádugom pc-re,eddig bekapcsolta a kijelzőt,most pedig csak a led kezd világítani.Nem mintha nag baj lenne,csak gondoltam megosztom észrevételem.Ez jelentkezett másnál?OnePlus nord 2t
-
sippet
senior tag
válasz szegto #15496 üzenetére
amikor este többet merül, akkor napközben is gyorsabban fogy a töltöttség? de már mondták mások is, hogy telepítsd fel a spare parts nevű programot, és ott nézd meg a battery usage menüben a partial wake usage részt, amikor ilyen történik.
egyébként nem lenne egyszerűbb éjszakára töltőn hagyni végig?
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz siofok #15474 üzenetére
próbáltam. érdekes volt. maradtam a smart keyboardnál (aurax-ban az van már 8.1.2 óta)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz szegto #15501 üzenetére
spare parts, system panel vagy super manager. aztán nézd meg mi evett annyi. ha ennyire hullámzó az hogy mennyit fogaszt. akkor sanszos hogy a merülősebb napokon több program szinkronizálgat, esetleg market auto update-ek ? lényeg hogy meg lehet nézni mi is rántotta le annyira és korrigálni
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
kokler
aktív tag
válasz r3v0Lut10n #15510 üzenetére
Javaslom még a Netmeter futtatását is, mert azon láthatod a CPU spike-okat és hálózat használatot, hogy valóban ette valami az akku lelkét. Nálam is volt ilyen, de rájöttem, hogy a LED me know
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
chainie
csendes tag
Hi!
Kettő dologban kérnék tanácsot/tippet:
1- be lehet-e állítani valamilyen app-al, hogy NE a felső gombbal kelljen újraindítani a képernyőt, hanem pl valamelyik alsó gombbal? Idegesít, hogy kikapcsolt képernyőnél mindig a felsőt kell megnyomni..
2- már érdeklődtem, de mégegyszer bepróbálkozok..magyar papírok árfolyamaira tudtok valamilyen alkalmazást? Olyasmi kellene, mint a portfolio IPhone-os alkalmazása
Még egy dolog, ez inkább észrevétel: az első két nap után majdnem visszacseréltem a telót, az akksi ugyanis kábé 6 óra alatt merült le úgy, hogy a készülékkel semmit sem csináltam. Azt persze nem vettem észre, hogy a "background data' végig be volt kapcsolva. Amióta kikapcsoltam, LAZÁN bírja az egész napot, sőt, szerintem kettőt is elmenne! Nincs bekapcsolva pl a Latitude, ami gondolom folyamatosan GPS jeleket küldött...
Köszi előre is a segítséget!
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz kokler #15511 üzenetére
system panelben benne van. én azt használom csak alternatívákat soroltam fel
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz chainie #15512 üzenetére
előbbire a válasz > root > addon
vannak alapból rom-ok amikben lehet kelteni a lenti tapipaddal, de van külön telepíthető is a romok nagy részéhez. aurax-ban is van plbe quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
chainie
csendes tag
válasz nlabanc #15231 üzenetére
Szia nlabanc!
Ugyanebben a cipőben jártam egy hetem amikor is eldőlt, hogy okostelót veszek a Telenornál.
A srác, akitől véleményt kértem, egy Galaxy S tulaj volt, így of course teljesen elfogultan nyilatkozott az S-ről. Mégis HTC-t vettem. Hogy miért? Nekem ezek miatt tetszik jobban:
> a BRAND - NEM akarom, hogy Samsung legyen a telefonomra írva (számomra ez volt a legeslegelső indok)
> KÜLSŐ - sztem nincs vita abban, hogy a HTC kasztnija messze jobb, mint a vetélytársé, ami leginkább a 3-as ájfónra hajaz
> SENSE - a legtöbb teszt dícséri+ nekem nem fontosak a játékok, így a Galaxy 3Ds előnyét (azt se tudom, hogy tényleg jobb-e ebben) nem fogom kihasználni
+ nekem bőőőven elég a 3,7 colos kijelző, sőt, ezt is alig-alig tudom egy kézzel uralni
+ remélem, hogy ebből a modellből nem fog annyi szembejönni velem az utcán, mint a Samsungból..(bár a Telenor legújabb reklámjában már ezt is promótálják)Remélem segítettem.
-
chainie
csendes tag
válasz r3v0Lut10n #15514 üzenetére
Jajj, ne! Root-ellenes vagyok, mert őszintén szólva 1-nem értek hozzá annyira, hogy el merjem kezdeni, 2- jelenleg abszolute kiszolgál a teló jelenlegi tudása/korlátai, így nem érzem szükségét a root-nak (a "miért érdemes rootolni" kérdést pedig fel sem merem tenni egy 15.000+ hsz-es fórumban.. )
Gondolom, hogy akkor az optical trackball-t sem fogom tudni "csak úgy" kikapcsolni...
PS: az előző hsz-omhoz: még egy érv a HTC mellett: mobilarena.hu teszt (KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT vs AJÁNLOTT)
[ Szerkesztve ]
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz chainie #15516 üzenetére
hát akkor mit mondjak kiegészítőt flashelve tudsz csak ilyen funkciót változtatni / bővíteni. akkor marad a power gombbal bekapcsolás csak
-
szegto
senior tag
Köszi a válaszokat.
Hazaérek, utánanézek ezeknek a progiknak.
Egyébként csak Wifin netezek otthon, a 3g ki van lőve ugyanis egész nap gép előtt ülök így felesleges a mobilnet is.
Ha mégegyszer lesz ilyen, megnézem hogy melyik program a ludas.
Üdv. -
siofok
őstag
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz siofok #15519 üzenetére
pont a magyar sántított, de kipróbálod meglátod hogy miért (nem lövöm le a poént)
-
siofok
őstag
válasz r3v0Lut10n #15520 üzenetére
csak nemtudom flash-elni,akárhonnan szedem le a zip.-et.
Mondjuk én a szótárrészét,stb sose használom.Ha az a gond.Badnwz hamarosan felteszi az 1.1-es romot.Ahogy probáltam kibetűzni,sok változtatást igér.
Meg próbálja javítani az usb kábel csatlakozás utáni képernyőbekapcs problémát.[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
Barfredi009
csendes tag
Valóban érdemes Hd-t venni egy sima desire helyett?mivel tud az Hd többet?
-
r3v0Lut10n
senior tag
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Barfredi009 #15522 üzenetére
nagyobb a kijelző, _alap_ internal memory több (ahova telepítesz), de ez részletkérdés
gyk :
-nagyobb kijelző
-fizikai gombok helyett értintő gombok
-kisebb akksi
-több hely alapból az internal memory-banezek kinek jelentenek előnyt az szerintem szubjektív van akinek már túl nagy, köztük nekem is. fogd őket kézbe nyomkodd meg aztán okosabb leszel
[ Szerkesztve ]
-
Barfredi009
csendes tag
válasz r3v0Lut10n #15524 üzenetére
guyphone-om volt eddig ahhoz képest az összes előrelépést jelentene nekem szóval megfogadom a tanácsod köszi szépen
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Barfredi009 #15525 üzenetére
a 2 közötti különbség ki van emelve a hd tesztben. de hozzátenném az új sense is elérhető már most is a "sima" desire-re. a többit meg lásd feljebb, mást nagyon nem hoznék fel különbségnek
-
siofok
őstag
válasz r3v0Lut10n #15526 üzenetére
Nálad működik a htcsense.com?nekem nem akarja mutatni a telló helyzetét.
Vhova afrika mellé rakja a tengerbe,de csak azért sztem mert nem csatlakozik vmiért.Vagy wifin létezik hogy nemműködik?OnePlus nord 2t
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz siofok #15527 üzenetére
dhd romon mikor voltam ment. regeltem, aktiváltam aztán ment
-
SteeWe
aktív tag
Tudnátok nekem particionáló progit mondani amivel 1GB-os ext3 partíciót tudok létrehozni win 7 alatt?
Ezeket próbáltam/olvastam eddig
- ROM manager: csak 512 MB-os partício.
- Minitool partition wizard: csak 512 MB-os partíciót támogat.
- OO Partition Manager: csak fat32 és NTFS partíciót lehet vele létrehozni
- Paragon Partition Manager: ez meg nem látja az sd-t, persze a partíciót tudta törölni -
SteeWe
aktív tag
válasz james008bond #15546 üzenetére
premete, james008bond thx a választ, minitool eddig műkodik.
Ext3 nak a Cluster size maradjon def vagy esetleg vmi más? 1,2,4 KB-ot lehet választani. FAT32 esetén 3Kb-osra formáztam úgy emléxem pzoley azt ajánlotta valakinek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest