- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
VAlami oknál fogva baromira merül az akksim (szokásos éjszakai idle időszak). Mivel lehetne megnézni, hogy mi okozza?? Spare parts partial wake-je semmit se mutat..
Más progi? -
premete
veterán
válasz racerx #15301 üzenetére
[Advanced task manager] szépen mutatja, hogy mi, mennyit fogyaszt százalékban.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
pzoley
őstag
válasz racerx #15303 üzenetére
Én a SystemPanel-t használom ilyen célra, mert az amúgy is fut, nem kell külön program ami nézi, és az is fogyaszt !! Nekem tegnap saját célra egy HD V1.0- ból sikerült csinálnom egy nagyon gyors, de kis fogyasztású verziót. Nekem ez történt az éjszaka:
Lee szakáccsal mi van ??
[ Szerkesztve ]
-
barrasz
aktív tag
Tegnap este felraktam pzoley 1.2c hd romját bár nem értem el vele olyan kimagasló eredményt mint ő de abszolút remekül teljesít és akadás nélkül teszi a dolgát.
Most még pakolgatom a programokat de szerintem nem lesz vele gond.
Látjátok nem is kell nekünk xda mert szerencsére itt a fórumon is van pár nagyon hozzáértő és segítőkész fórumtárs.Neveket nem mondok de tudjátok kikre gondolok.
Ja és végre az óra is lapozva változik. -
siofok
őstag
Én meg most figyeltem fel rá,hogy a telefon névjegye->akkumulátor->akkumulátor állapotánál,ha leveszem a töltőről,egyből azt irja hogy merül.Nem azt szokta hogy good,vagy ilyesmi??Megnézné nekem valaki az övét?
Persz jól irja végülis,mert persze,merül onnanstól hogy levan huzva a töltöröl.[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
ricogsm
őstag
HTC ken tudok segíteni JTAG-al, ha valakinek brikkett lenne az HTC je.
Boot repair!MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
-
siofok
őstag
-
james008bond
őstag
Neocore beállítási problémára megoldás: amelyik billentyűt nyomni akarjátok, ne azt, hanem a fölöttit tapicskolni. Így már könnyen ki lehet kapcsolni a hangot és nem az ineractívot, hanem a benchet indítja el. Párszor megszívatott .
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz siofok #15334 üzenetére
Akkor nekem miért azt írja, hogy : nem tölt. És nem mellesleg ez igaz is, most nincs is töltőn. A lemerül-t meg szerintem akkor kellene írnia, ha mondjuk 15 % alatt van, hiszen akkor kezd el pittyegni, villogni és kiírogatni a kijelzőre töltőért kiáltva. Szerintem ez így logikus is. De hogy lemerül...feltöltött telefon esetében, így szerintem nem sok értelme van, ugyanis az információtartalma kb a semmivel egyenlő.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
siofok
őstag
válasz james008bond #15336 üzenetére
passz. én nemtettem fel a new_kernel zip-et.Te feltetted?lehet azért.
de valamilyen szinten ezis igaz,hiszen nem feltöltődik,hanem lemerül.[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
james008bond
őstag
válasz Endr00 #15304 üzenetére
Menü--->nyelvek és billentyűzet--->Itt pipa: AnySoftKeyboard, majd OK--->felette beállítási lehetőségek, Touch inputnál további lehetőségek. Ja és amúgy a keretprogramot is telepítetted vagy csak a magyar felületet?
-
james008bond
őstag
válasz siofok #15337 üzenetére
Nekem most nem az a kernel van fent. Szerintem nem kernelfüggő, hogy mit ír ki a szoftver, de ebben nem vagyok biztos. Én akkor sem látok ebben semmi logikusat, hiszen miről informál az, hogy lemerül? Akkor már inkább merül, de ez is olyan triviális lenne. De az, hogy töltőre csatlakozik vagy nem azért több információt jelent, szerintem. Bár az egésznek amúgy nincs sok értelme, hiszen látom, tudom hogy töltőn van-e vagy sem. Viszont az az érdekes, hogy NEM ugyanazt írja ki a különböző készülékeken. Akkor van többféle magyarítás is
-
siofok
őstag
válasz james008bond #15339 üzenetére
te is pzoley féle romot használsz?én a v1.1-et blue carbon témával.Teis ugyanezt?
Amugy elég értelmetlen.OnePlus nord 2t
-
Endr00
aktív tag
válasz james008bond #15338 üzenetére
Megoldódott, köszi, a keretprogram nem volt letöltve.
Samsung Galaxy S23
-
Zirowe
nagyúr
Lehet úgy recovery-t cserélni, hogy ne kelljen megint unrevokedezni?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz siofok #15343 üzenetére
Na igen, ezt szeretném elkerülni
Régen magicnél volt olyan, hogy adb-vel lehetett ideiglenesen push-olni a recovery image-t.
Na de vajon, hogy lehetne adb-vel lecserélni?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
n0_gAboR
őstag
Nem tudom mi tortent, de megjelentek nalam a fizetos appok a Marketban, raadasul forintban.
Eddig csak market enablerrel mukodott, es csak USD-ben lattam az arakat. Az enablerrel ugye minden ujrainditas utan at kell irni a GSM SIM operatort valami amerikaira, de most nincs atirva, a 21601-et jelzi ki, ami a Telenor HUN-hoz tartozik
A checkout persze nem mukodik.
[ Szerkesztve ]
-
n0_gAboR
őstag
Aki ki szeretne probalni az uj marketet (ami az elkovetkezendo hetekben kerul majd frissitesre), az talal itt egy rippelt apk-t:
http://www.androidpolice.com/2010/12/11/breaking-new-android-market-apk-ripped-posted-for-all-to-enjoy/ -
Zirowe
nagyúr
válasz pzoley #15296 üzenetére
Felraktam az 1.2c-t.
Alap órajel.Alap kernellel a max quadrantban 1680 (negyedik mérésre érte el ezt az értéket), neocore-ban hang nélkül pedig 31,8 fps (negyedik futtatás után állt be stabilan erre az értékre).
Új kernellel quadrant 1652 (negyedik mérésre érte el ezt az értéket), neocore hang nélkül 30,7 fps (negyedik futtatás után állt be stabilan erre az értékre).
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest