- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
válasz premete #15899 üzenetére
Saját fórumukon is írják, de itt egy pl.
+ Nand + ext backup :: Make a Nand + ext backup
+ Nand restore :: Restore a Nand backup
Nincs több restore !!!! [link]Ajánlom figyelmedbe a #13271 -es hozzászólást !!
"Nem használok backupokat, sem nandroidot, sem titaniumot. S-off nélküli dolgokat nem tudok kipróbálni, igaz 2 desire is van nálam, de mindkettő S-off-os."[ Szerkesztve ]
-
mumk
tag
válasz pzoley #15900 üzenetére
Az eveek félét használom. Sajna most szabadságolta magát és ő csak jövőre ad ki újat. A 0.12.17-t még nem néztem az itt találod.
Azt meg tudom erősíteni, visszatérve az amonre-hez, hogy megcsinálja a backupot, de visszaállítás után bootloop.[ Szerkesztve ]
MIUI 0.12.24.
-
mumk
tag
válasz pzoley #15903 üzenetére
Pedig lehet hogy jobb alapanyag lenne mind a HD.
Egy-két apróságot már találtam a romodba. A widgetek telepítés után nem jelennek meg a widget listába, csak teljes restart után. Most hogy már teleraktam a 7 képernyőt, kezd belassulni (ezt nem neked címeztem ) gondolom ennyit tud egy HD rom a sima desirén.
Azért még tesztelgetem.
Van csík, csak menüből kapcsolod be.[ Szerkesztve ]
MIUI 0.12.24.
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #15905 üzenetére
Most szedtem le az oldalamról a LD2.3-at, feltettem megy egyből.
Megnéztem a linken az össze screenhot-ot de egyikben sem olyan a battery kijelzés !!!
Pedig már megcseréltem a két icont a HD-be és a LeeDroid-ba is. Már csak látnom kéne azt a fránya aksi kijelzést !! -
james008bond
őstag
válasz pzoley #15903 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, a zöld csíkos battery-t én töltöttem fel tegnap. A softverben van olyan beállítás, hogy battery kijelzés, és 3 variáció van, ez volt asz egyik, sztem messze a legjobb.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz pzoley #15908 üzenetére
Nálam telepítés közben fehér háttér előtt zöld htc, több mint 10 percig bámultam...sztem annyi idő alatt már el kellett volna indulnia. Nem tudom, miért nem megy, de a HD 2.1 ROM csont nélkül települt, arról linkeltem is neked fotókat.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #15910 üzenetére
A LD2.3 kb 5 perc alatt kész, abból 3 perc az alap képernyő, ami nálad HTC.
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #15909 üzenetére
Amit mumk tett fel képeket, azon is ott van.
Akkor telepítés !! -
pzoley
őstag
válasz james008bond #15917 üzenetére
Full wipe, format 3. partíció.Fel kell mennie, még a script aktíválása előtt.
De ha nincs 3.part akkor is felmegy !! -
james008bond
őstag
Az biztos, hogy más a boot képernyő...
Viszont főzni nem úgy kell, mint más romot.. , vagy a 3 partíció nem tetszik neki vagy valami mást szúrtam el, mert beindulás után egymás után jönnem a FC-k, amiket "belefőztem", nem teccenek neki[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
HELP!!
Békésen böngészgettem, erre kiírja, hogy a Gallery 3D kifagyott. Rányomnék, hogy force close, de a telefon nem érzékeli. Mondom f@sza, akku ki, recovery indít, wipe sima cache és dalvik cache, eddig megoldotta. Most viszont nem. Nem jut tovább a HTC képernyőnél. Próbáltam visszarakni egy korábbi mentést, MD5 mismatch lett az eredménye, szóval szarban vagyok... Valaki segítsen!
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
james008bond
őstag
Persze a MIAU hoz sincs magyar nyelv, de Cseh az van pl. Miért nem tud valaki magyarítást a Desirere? Androidhoz egyébként is alapból van, csak a szöveget be kellne másolni valamilyen fájlba, gondolom én, aki nem ért hozzá.
A 11.12 MIUI-be bele tudtam főzni a progijaimat és elindult. Néhány FC-de MŰKÖDIK!
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz james008bond #15924 üzenetére
Nem ilyen egyszerű. A HTC egyedi *.apk-kat használ szinte mindenre, így mindet át kéne fordítani... Nem kis meló lenne hidd el nekem...
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Végülis a 3. wipe helyrehozta, a gallery3d-t ki is k*rtam a szemetesbe, velem ne szórakozzon. Ha holnap is eljátssza ezt velem akármelyik alkalmazás, Dézi megy a polcra és előveszem a W610-esem
Huh, de felhúztam magam...
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
A 3. partíción egyszer csak Linux swap file lett. Ez hogyan lehetséges?
-
james008bond
őstag
-
_ATi_1
senior tag
-
eldiablo
addikt
Honnan tudom meg hogy ezek közül [link] nekem melyik kell?
-
premete
veterán
válasz _ATi_1 #15937 üzenetére
Jó az a netstat widget, honnan van?
Reggel én is kipróbálom a 8.2-est, kíváncsi vagyok, mik az újdonságok benne. Én a gyári legújabbat, a 2.29.405.5-öst használom most, még a kernel is gyári, csak rootoltam, és beletettem busyboxot, initd-t, app2sd-t és dalvik2sd-t..Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
gofry
senior tag
Zoleyról tudtok valamit, elkészült az 1.2c extesítésével?
mumk: a miui 12.18 az csak custom built vagy újabb a 12.17 nél? A hivatalos oldalon csak a 17eset látom[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Felrakta vki a PZoley féle LeeDroid ext-ed verziót?
-
gofry
senior tag
válasz james008bond #15941 üzenetére
fel. Nekem sok minden hiányzik belőle amit használok, így más után kell, hogy nézzek.
-
james008bond
őstag
Nekem fel se ment, legalábbis nem bírtam kivárni a zöld htc feliratot a fehér háttér előtt. Nálad mennyi idő alatt ment fel? Amúgy azóta más rendszereket se nagyom bírok felrakni, mind dobja a FC-ket.
-
gofry
senior tag
válasz james008bond #15943 üzenetére
3 perc kb
-
gofry
senior tag
válasz james008bond #15945 üzenetére
ne variálj annyit. Rakj fel egy sima lee 2.3b-t és nyugodt napjaid lesznek. Az a te bajod öregem, hogy mindig többet és többet akarsz Vegyél iphone-t abban minden megvan
-
-
gofry
senior tag
Azt hiszem ki kell várnunk türelmesen míg Zoli megcsinálja a az 1.2c -t, próbáltam kicserélni a scripteket de miután ez megvolt és felraktam a romot, mount /system-re nem volt hajlandó reagálni az adb
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Nintendo Switch
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Diablo IV
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...