-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #15149 üzenetére
Te nagyon betyár vagy !!! Most írtam le pü-be, hogy mit próbál ki, és megcsinálom neked ezt a verziót. Erre ezt csinálod !!! De te tudod !!!
Érdeklődve várom a válaszokat !! -
Zirowe
nagyúr
válasz pzoley #15152 üzenetére
Szia, most fogom kipróbálni az 1.1es hd romodat.
Kérdés: trackpad feloldja a lockscreent?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
-
delbarta
senior tag
válasz pzoley #15156 üzenetére
A csengőhangok mennek. Azt vettem még észre, hogy a jeleneteknél nem mutatta az előképeket. De miután egyesével aktiváltam őket, utána már láthatók voltak. Látom a felszíneket is kigyomláltad. Azokat vissza lehet rakni? Még csak most dobtam fel, nem volt még időm alaposabban szemügyre venni, egyenlőre ennyit találtam. Azért furcsa, hogy az új kernellel rosszabb eredményt kaptam, mint te, és a régivel sem lett annyi, mint amennyi nálad. Rögtön a felrakás után teszteltem, nem telepítettem plusz programokat. Lehet valami köze ennek a RADIO verziójához? Nálam most a 32.49.00.32U_5.11.05.27 van fent. Te melyiket használod?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
siofok
őstag
válasz pzoley #15154 üzenetére
Szia!Mit kéne csinálnia a treckpadnak?Kivilágosodni,mint a power gomb lenyomására?Mert az működik.Csengőhangot is betudok állítani bármilyet.
És baromi hangos lett a hangszóró beszélgetés közbe!! Eddig fullon használtam,most alapra levéve!!!Pedig fülészeten sem voltam.Bár ez lehet a másik radiotól van?OnePlus nord 2t
-
Faby
senior tag
Csengőhangok rendben vannak, a track pad nálam feloldja a képernyőt, helyesebben bekapcsolja, feloldani ugyanúgy lehúzással kell, mintha a power gombot nyomom.
Egy problémát tapasztaltam, telefonálás közben hangos a másik fél, gyak a hangszóró. Hiába állítom be a legalacsonyabbra a hangerőt, olyan, mintha egyáltalán nem, vagy csak nagyon kicsit csökkenne a hangerő, továbbra is _nekem_ hangos. Másnál előjött ez?
Korábban a gyári rommal, és az AuraxTSense rommal is jól lehetett szabályozni a hangerőt, a pzoley féle 1.0 HD romnál nem emlékszem. Az új kernel miatt lehet?
Szerk:
Látom másnak is hangos.
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
delbarta
senior tag
válasz pzoley #15161 üzenetére
A jeleneteknél amikor elindítottam csak a HTC-nél volt látható kép, a többinél csak egy üres kis kocka. Miután rákattintottam és aktiváltam és újra behívtam a jeleneteket, már a behívottnál megjelent a képe.
A felszín menüpontot kiválasztva csak 2 db. van most. Azt hiszem 5 vagy 6 van a gyáriban.
-
Zirowe
nagyúr
válasz pzoley #15165 üzenetére
Még annyi, hogy akkor azokat az alkalmazásokat, amiket az ext3-ra szeretnék rakni, másoljam a data könyvtárban lévő app vagy app_s mappába?
Mi a különbség a kettő között?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Faby
senior tag
válasz pzoley #15171 üzenetére
Úgy tűnik, csak beszélgetésnél.
Érdekes, eddig abban a hitben voltam, hogy a legfrissebb, 49-és radio van fönt, most megnéztem, és kiderült, hogy a 44-és az enyém is. Itt lehet a gond. Felrakhatom utólag a frissebbet gond nélkül, vagy kezdjem elölről: wipe, radio, rom?
[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
válasz pzoley #15174 üzenetére
Föltettem, működik, holnap kipróbálom a hívásközbeni hangerőt.
Alap órajellel elég jó eredményt hoz:
Más kérdés:
Jól látom, neked a Smooth calendar ki van téve home screenre? A névnapokat hogy teszed bele, hogy megjelenjenek?[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Számítógépen gmail fiókodnál balra felül naptár-->legalul hozzáadás-->tallozás érdekes naptárakban
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz pzoley #15170 üzenetére
Na, felraktam.
Szép, jobban összerakott, mint az előző hd romom, tényleg nincsenek akadások, viszont a quadrant és a neocore pontok eléggé alacsonyak.
Mondjuk engem a quadrant annyira nem is érdekel, inkább a neocore.Felraktam az új kernelt is, de úgy is max 1350és1550között van, míg a neocore 30.5fps-t ad ki maxnak, előzőn pedig 33.6fps volt.
-
premete
veterán
válasz pzoley #15181 üzenetére
Azért sikerült annyiért eladnom, amennyiért vettem.
Nem is ez volt vele a legnagyobb bajom, nem zavarnak a nagyobb cuccok pdában, már a nokia9000-rel is elvoltam, de a DHD még nekem is nagy volt telefonnak, a laptopot pedig nem tudja kiváltani, ezért vettem újra Desirét. Még a mérete is elfogadható, mellette az akku is tovább bírja.
Hol van az az update script, amit át kellene írni, hogy ne keresse a /data cuccokat, és sd nélkül is elinduljon?[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
pzoley
őstag
válasz premete #15183 üzenetére
Az éjszaka csináltam 2 új HD verzió. Az alap maradt, de vissza tettem minden csengőhangot, témát,jelenet stb.., + sokkal több a telepíthető alkalmazás, valamit két kernel verzió. Az egyik a régi, a másik a NeoPhyTe.x360@SnowLeopard #25 tegnapi kernelje.
Nekem a régi gyorsabb volt, a Neocore teszt ugyan az.Majd de. felteszem, aki akarja tesztelheti. -
premete
veterán
válasz pzoley #15184 üzenetére
Nekem a tegnapi tökéletesen megfelelt, sikerült annyira kigyomlálni, hogy elférne a 250 MB-os /systemben, ezért érdekel, hogy hol van a script, illetve a notifications bar, amit tegnap linkeltél.
Most éppen az oxygen 1.02-es van fenn, de az auto fényerővel és az akkufogyással nem vagyok kibékülve. Amúgy gyors, mint az állat, sd nélkül is, n1table hboottal, a /systembe már nem tudtam mit beletenni, még mindig van 20 MB hely, pedig már 40 MB-ot beletettem.
Állítólag ma lesz leedroid 2.2g, snq 2.29-es kernelére várnak csak.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
zedii
aktív tag
Mindenkinek Üdv!
teljesen új vagyok a témában, androidos telefonom még sose volt, tegnapig, amikor is a telenornál végül vásároltam. a topik kellően nagy, úgyhogy gyors segítséget kérek ,h hol kezdjem a dolgokat :-) ami legfontosabb lenne, hogy a régi sim kártyáról átmásolt kontakt listát kicsit szerkesztenem kell, és jó lenne ezt nem a teljesen szokatlan telefon virtuál billentyűzetén ,hanem mondjuk a pc-n. Erre van valami szoftver? htc oldalán amit találtam az egy HTC Sync program, de abban nem tudtam szerkeszteni a kontakt listámTud vlki segíteni, vagy ,h merre olvasgassak utána?
Amúgy elképesztő egy telefon. Nagy élmény eddig
[ Szerkesztve ]
-
Baboon
senior tag
Na mi történt az első hátlap levételnél? Na mi? Letört a jobb alsó kis pöcök... gratula htc...
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
r4z
nagyúr
Egy teljesen OFF kérdés: ismeri valaki ezt az snq- -t magyar fórumról? Ha esetleg összeállnának innen a nagyöregek vele, olyan jó főzött magyar romok lehetnének Desire-re, hogy csak na
Baboon: Nekem nem volt ilyen gondom, szépen lassan hámozom le mindig...
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Baboon
senior tag
-
delbarta
senior tag
Belefutottam egy olyan dologba, amivel még nem találkoztam egyetlen romnál sem. Felraktam az 1.1-es romod tegnap, majd a titanium backuppal visszatettem a programokat. Ezek rendben vissza is mentek, majd a rendszer beállításokat raktam vissza, de semmi olyat amiben widget van hasonló van, csak a bluetooth, wifi, apn és homescreen összeállítást. Mindig így csinálom, soha nem volt gond, de ezen a romon ezek után ilyeneket találtam a widget részben: Ha kiválasztom valamelyiket, elszáll a rosie.
[ Szerkesztve ]
-
Baboon
senior tag
1 kérdésem lenne hozzátok:
Aki telenoros annak mindenkinek angol a készülék? Csak mert nálam nincs magyar nyelv.
Ennyi van: English ( Hungary)
De ez nem magyar.''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest