Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• snakehb

csendes tag

válasz Csapoati #102 üzenetére

Ahogy az sem, hogy a cikk mit gondol, mi lesz majd az ára. A másik kérdés, hogy hol?
    Ez a gond az elektronikai cuccoknál, hogy 10-30%-os különbségek vannak árban városon belül is. Az említett HTC one 130e-190e között mozog. Ki a referencia? Itt nincs olyan, mint az ojrónál az MNB...
    Hogy kinek mi a magas, az meg egyéni preferencia. Az persze aláírom, hogy, ha valakinek van 50k-ja telefonra, akkor ennél tucatnyi jobb opciója lesz.

Ennek ellenére még mindig nem kaptam sehonnan magyarázatot arra, hogy miért ilyen veszett fontos az a kamera egy bizonyos szint felett. Kis túlzással: lassan a fűtőértékét is mérni fogjuk a telefonoknak? Az egészet összevetve, meg van egy erős, kezelhető méretű, de nem túl kicsi telefonom (HTC One), almás minőségű, prémium aluházban, fasza kijelzővel, jó hangminőséggel, stb.
    És néhányan már el is vetik keresgélés közben csak azért mert nem csilliótrillómegpixeles képeket lő. Egy telefon. Nooormáááális? Értem én, hogy alulmarad, de ez nem azt jeleni, hogy rossz. Statisztikák szerint amúgy is a felhasználók túlnyomó többsége szerkesztve és/vagy alacsonyabb felbontásban nézi/használja az okostelóval lőtt képeket. A gond telók esetében leginkább a rossz fényviszonyokkal van, amin sokat javít az UP. Ráadaásul a frissítésekkel a feldolgozó algoritmust is fejlesztették, ha jól tudom. Ha minden kötél szakad, és valaki ennyire bedőlt az MP háborúnak, annak meg még mindig ott vannak a Sony okostelefonos objektívjei, pl.

Új hozzászólás Aktív témák