- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvasok én, nekem a real world tapasztalat kicsit többet ér, mint az áhítozó elméleti maszlag. Mint anno amikor moonman beetetett, hogy van GTalk WP7-re
-
Peat;)
veterán
Minek vennék SGS-t annyiért, ha egy kínai alja ha nem is tökéletes de elég nekem...az hogy nyomott áron nyomják a wp7-et, mert annyira nem megy a szekér egy olyan dolog amiből a felhasználó jól is kijöhet ha a microsoft áll a művelet mögött, aki nem dobja be a törülközőt. Csak hülye leszek váltani, ha a kínai alja gépezet szolgáltatási szintjét meg sem tudom közelíteni a wp7-el sem most sem későbbiekben. Már azt sem értem hogy lehetett egy ilyen gyermek rendszerrel megjelenni ilyen vetélytársak mellett ilyen nagy gyártónak. A piaci adatok alapján más sem érti.
Az SGS-t nem ismerem. Az írásaid alapján egy rossz készülék és nincs rá megfelelő android verzió. Ez számomra meglepő és igazat megvallva trollkodásnak tűnik ismét, de mivel nem ismerem a telefont, hát köszönöm az SGS tulajok nevében a jó tanácsot. A kínai alja készülékemen sosem probléma miatt váltottam romot hanem update-ek, új funkciók miatt(kétszer, utolsó pár hónapja volt és több nem is lesz úgy néz ki), így számomra meglepő ha a samsung nem éri el a ZTE szolgáltatási szintjét.
Az iphone és wp7 vonal (hozzá nem értőként, felhasználóként kb ios filozófia totális másolata csak egyedül nem megy, ezért nokia és többiekkel..) fogott meg téged, az iphone szerintem is nagyon jó készülék generációról generációra. Nem nekem készült és én az árát is sokallnám, nálam nem térülne meg. Ezért nézegettem 50 ezer körül a wp7-et, mint írtam más sokszor, totál más szemszögből közelítjük meg a témát. Neked az ár nem számít ha jól látom, mégsem találod a tökéleteset, nekem az ár számít, de amúgy sem tudnék jobbat találni. (mert android az android, felsőkategóriás gépen sem sokkal másabb azokra a funkciókra amikre én használom)
-
-
Peat;)
veterán
Én egy szimpla user vagyok. Láttam hogy jó áron van az omnia7, gondoltam váltok androidról (balde, tehát jóval gyengébb mint omnia7)és de jól fogok járni mert böngészés gördülékenyebb lenne meg kijelző talán jobban látható lenne napfényben és esetleg a média része is fejlettebb.
Aztán olvastam, körbenéztem, kérdeztem itt ph!-n is, mert annyira nehéz összeszedni az infot és kiderült, hogy totálisan alkalmatlan olyan dolgokra amik fontosak nekem és amikre egy kínai olcsó telefon az ősi hardverével tökéletesen teljesít. Média támogatottság ilyen olyan és nehéz rámásolni a telefonra, nekem aki tök hülye és csak bedugja rámásolja ->nem akarok én zune-el szarakodni. GPS? A chip benne van, dísznek. Nem tudok sem navigálni offline vele(külföldön pl nagyon sok értelme van így), sem várost nézni..bár már arra van egy program ami le tudja menteni elvileg a térképeket csak lefagy a wp7 ha használja is valaki, úgy lelassítja a rendszert. Olvastam tovább, mangó tangó meg miegymás, nem kell, nem arra tart amely nekem tetszene.Nem értem minek kell idejönni trollkodni egy off témával, miközben emberenként változik a felhasználási igény, nekem a wp7 egy teljesen alkalmatlan rendszer, másnak maga a tökély. Nem érdekel hogy smooth, fontos hogy gördülékeny legyen egy rendszer, de aki ténylegesen használni szeretné a funkciókat az a programkínálatot nézi meg, mennyire passzol az igényeihez. Eléggé különbözőek a vezető mobil os-ek, elég furcsa hogy ezt le kell írni..
-
törölt tag
és mire jó, hogy ilyen iszonyat smooth a menüben lapozgatás, ha két perc után kihajítottam az ablakon, mert nincs rá normális IM szoftver, voip szoftver, nyelvi támogatás, nem tudom simán rákötni a gépre, stb...
persze tudom, a Mango majd megmutatja... de azt meg majd az ics-hez kellene hasonlítani. -
gomsadi#
tag
Ez user error inkáb, mivel volt mindegyik készülékem(kivéve Galaxy s), de ilyet én nem tapasztaltam, gyári romokkal persze. SGS-rol nincs tapasztalatom...
lényegében mi az, amit egy samsung omnia 7 tud egy SonyEricsson x10i ellenében? Korrekt multituch, amoled, smooth. ezzel kifujt! innentől kezdve funkcionálisan a droid jobb.
ROM csere: mintha a wp7 userek nem cserelgetnek a romokat omnia7 eseteben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest