Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
válasz
Dare2Live #35 üzenetére
Ezek a kitalálások jók ,mert számos nagy ötlet születhet fejben ,de azért azokat meg is kell valósítani
. sajna...
Én kb 1 éve elkezdtem készíteni egy kütyüt ami Wi-Fi-n keresztül fogadja és alakítja át a video jeleket(Digitális) analóg jelekké. Még most is néha szórakozok vele ,bár már egy jó ideje totyogok ,de mikor láttam ,hogy a HTC kiadodta a Directet. Úgy voltam vele ,hogy a fene egye meg
. Pedig már majdnem
.Az alma az új Apple TV-t
-
Gengi
senior tag
Ez nem ugyan az. A Motorola megoldása teljesen más. A Lenovo esetében (Megjegyzem a Lenovo telefonok is hasonló módon lehettek QWERTY-vé alakíthatóak) ez csak egy bill és egy aksi. Miközben a Motorola gyakorlatilag külön oprendszert kínál erre. Méghozzá egy tök jó kis Linux-ot. Teljes értékű PC-vé válhat (Bár a rendszere korlátai még nem ismertek). Illetve a Lenovo előtt is volt már nem kevés ilyen hülye kiegészítő. Szinte visszavezethető minden 2008-ra a MODU-ra.
-
Gengi
senior tag
Érdekes a NOKIA is mutogatott hasonlókat anno az N8-al . Mikor elővett egy billt meg egy egeret ,de közel sem volt ennyire "Jó". Így már értelmet nyer minden pletyka ,ami az elmúlt évben a Motorola-tól származott.
1; Év végén már kétmagos erőgépeket fogunk piacra dobni :: Ez ugye késett ,de el nem veszett
2; A MOTOROLA saját mobil OS fejlesztését tervezi :: Az meg ezek szerint ez a megoldásra lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Minecraft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged