- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Igazából ezt nem kellett lopni sehonnan. Én (is) "kitaláltam" és még sokan mások. Még az egyik hirtelen blogbejegyzésembe is írtam róla !2008!ban.... csak akkor azt tippeltem, hogy egy év múlva már akár a boltokban is lehet egy ilyen készülék.
Ehez képest az első "nagy" ahol valójában látszott az írány az a Nokia N8a volt 2010ben."Lényegében minden adott ahoz, hogy jövő ilyenkorra a boltokban legyen az álom telefon-notebookom." (2008)
Tegra fele jött az ötlet látható volt, hogy az igazi power alkalmazásokon kívül minden szépen futhat egy mobiprocin, a power alkalmazásokra meg ott a cloud. Innentől a mobil gyakorlatilg mindenre képes amire a PCd. Mi az akadálya, hogy billt, egeret, monitort köss rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Videó stream letöltése
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ehez képest az első "nagy" ahol valójában látszott az írány az a Nokia N8a volt 2010ben.