Hirdetés
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Igen súlyos hiba lenne, ha nem támogatna pendrive-ot. Ha jól értettem, az állomásokon külön fut egy Linux alapú rendszer, aminek az adatait és mentett állapotát tartalmazza a telefon, majd ehhez lehet hozzáférni bármelyikről, illetve a hardvert is maga a telefon adja alá. Ilyen értelemben szándékos butítás lenne, ha pendrive-okat, sőt ha bármilyen külsős háttértár meghajtót nem kezelne.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi történik bejövő híváskor. Lekapcsolódik-e a telefon a dokkról, vagy kihangosítja a hívást? Egyáltalán mi lesz a közben futó szoftverrel? Előfordul, hogy egy-egy program bejövő híváskor szimplán bezáródik (nem feltétlen az Android hibájából), vajon ezzel itt is számolni kell? Sőt tovább megyek, az Android hívás közben letiltja az internet hozzáférést (kivéve ha nincs épp aktív letöltés, akkor a befejezésével tiltja le), vajon ezt a "funkciót" kikapcsolták? Kár, hogy ezekre a videózók nem kíváncsiak...(#8) Dare2Live: szerintem van ott egy töltő, egy mini/micro-HDMI, két USB, valamint még egy kábel, szerintem egy három/négy pólusú jack.
-
Straw
senior tag
Szerintem ha már notivá alakítható alap dolog hogy egy pendrie-ot rá lehessen dugni.
(#4) utomi: +1 teljesen egyetértek veled. Nem is értem hogy erre eddig miért nem gondolt senki, de mindeképp hatalmas ötlet, és örömteli hogy végre nem az 1400-1500mAh-s aksikkal küzdenek, nyilván ez sem fog többet bírni 2-3 napnál, a megnövekedett teljesítményű soc miatt, de azért ez már valami.
Lehet erre cserélem majd a Dézit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi