Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Hülyeség, bár biztos bejön valakinek.
-
Lasy
veterán
Ez megintcsak egy felesleges találmány.
pontosan annyira felesleges mint a villanyírógép...
Láttál már valaha szőrös villát? -
vally
csendes tag
Régen ezt a találmányt flipnek hívták.
-
rep3at
őstag
Semmi értelme. Egyszerűbb egy csúszkát eltolni vagy két gombot nyomogatni mint hajtogatni ezt az izét. Ráadásul sérülékeny is.
-
LEFTHORSE1
őstag
Ehe ehe, hát ez nagyon tökéletlen megoldás, inkább egy antenát kihuzva oldaná fel a billzárat, melyel hívást is lehetne fogadni...
-
iknight
senior tag
Ha valaki feledékeny bekapcsolja az automata villzárat és kész, ez inkább olyna mint egy régi ericcson flippje megkurtítva, nagy találmány...
-
BloodRay
veterán
A lehajtós megoldásról valahogy az SE W350-esem jut eszembe. Nem is értem miért...
Forradalmi.
Egyébként persze nagyon hasznos, praktikus. -
Morden24
nagyúr
Csúnya, de legalább kellőképpen kényelmetlen lehet.
Azt mondják már meg, ha meg akarok nézni egy sms-t, vagy éppen írni egyet, ahhoz minek kell kiakasztanom egy kabátakarsztón ülő mikrofont a telefonomból? Ha nem jó a candybar forma, akkor lehet venni kagylót vagy csúszkát. Ez egy marhaság. Ofkorsz szerintem.
-
PierNight
aktív tag
ez elég hülye ötlet...engem tuti zavara h ott lóg egy fémdarab arról nem is beszélve, hogy 1 olyan emberrel nem találkoztam aki elfelejtette volna, hogy kell kinyitni a billzárt..
-
mephi666
nagyúr
-
rudi
nagyúr
Látszik, hogy nem magyar találta ezt fel. Ugyanis a hazai feltalátó tuti sörnyitó formájú hurkot csinált volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Fotó állvány eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged