- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Google Pixel topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielVon
csendes tag
Valoszinuleg en is a mate 20ra szavaznek, foleg ha ez is ugy el lett rontva a markahoz kepest, mint a 10es szeria. Egy idoben vettük a parommal a P20at es Honor10et, es sajna a P20 szinte mindenben jobbnak bizonyult, pedig egy ideje megfogadtam, hogy a kettő közül csak a Honor... Arban pedig mar nem nagyin van különbség..... A masik amit egyelore nem tudok megerteni az a szinvarians. Mi ertelme az eltero hatlapos verzioknak, amikor 99 szazalekban ugy is elolrol latod a telefonod. Ez nalam kb olyan, mint hogy milyen színű a csomagtartó karpitja... Engem szemely szerint zavar a kizarolag fekete szinben elérhető elolap, meg ha az csak par milliméter is. A watchal kapcsolatban meg annyit, hogy azonos aron van egy samsunggal, amik viszont nagyon nagyon jók.... Kérdéses kinek lenne ez a csabitobb... Talan ezek esztetikusabbak, de ha ez a fontosabb, akkor vagy Fossil hibridet vennék, vagy maradnék a jól bevalt automata Fortisomnal.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
forintuser #1 üzenetére
Szerintem mate 20. Az szebb és szerintem elegánsabb.
Ez olyan "kisgyerekes" telefon nekem. -
Carline
őstag
az olasz divatcég nevével fémjelzett variáns tartalmaz egy extra háttérképet is
Már ezért megéri a felár.
-
edward2
addikt
Megéltük ezt is amikor az "olcsó" Honor brand is már aranyárban megy.
-
mackoman
tag
Rém ronda...
-
dudi
senior tag
válasz
Fitzgerald #7 üzenetére
nem lehet, hogy kevered egy másik üzlettel?
azt mondja van raktáron mindegyik üzletben. -
Fitzgerald
veterán
Az Euronics viszonteladói partnere bárkinek is? Hát bemegyek az üzletbe és nincs áru, meg olyan feelingje van az egésznek, mint a Corvin áruház műszaki osztályának lol.
-
pusszycat
nagyúr
Na meg is van Fancy Skiing met de TOF 3D Camera van de Honor View 20
-
julius75
aktív tag
Teszt....?
-
törölt tag
válasz
forintuser #1 üzenetére
Ez inkább nőies telefon, mint a Mate20.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
forintuser #1 üzenetére
Döntsön az asszony neki lesz. Láttam egy videot a yt. hogy a View 20-ban van beépített kinect csak még 2 játék van hozzá valami síelős. A tévéhez kapcsolod egy AV. kábelel és ha ugrasz ugrik a játékban is...
-
forintuser
őstag
Nem tudok dönteni.Ez, vagy egy Mate 20.Az asszonynak lesz, szóval ram meg ilyenek nem számítanak..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor új csúcstelefonja egészen hamar megjött Magyarországra is, a mai naptól megvásárolható. Akárcsak a Watch Magic.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest