Honor blog: Már kapható itthon a View20

A Honor View20 a fiatalos márka legfrissebb csúcsmodellje, amelynek európai premierjét január 22-én tartották Párizsban. Nekünk volt lehetőségünk már a CES-en megtapogatni az újdonságot, részletes tesztünk is hamarosan érkezik róla, a mai naptól pedig megkezdődött a hazai forgalmazás. A 48 megapixeles hátlapi kamerával és a kijelzőre faragott lukban üldögélő előlapi szenzorral ellátott okostelefon csúcskategóriás hardvert (Kirin 980), óriási kijelzőt és egyedi hátlapot kapott.


[+]

Február 7-én a 6/128-as változat került a boltokba, ez fekete és kék színekben érhető el, a bruttó fogyasztói ára 209 990 forint. Egy hétre rá jön a durvábbik verzió (8/256), amely piros színű hátlappal véteti észre magát, ennek ára 239 990 forintba fog kerülni. Ez egyébként Moschino változat, az olasz divatcég nevével fémjelzett variáns tartalmaz egy extra háttérképet is, de igazából ez a metálpiros árnyalat teszi különlegessé.


[+]

A Watch Magic nevű okosórát már január 31-én piacra dobta itthon a Honor, noha első pillantásra ez sokakat emlékeztethet a Huawei Watch GT-re, mégis sok az eltérés, elsősorban méretben, ugyanis a Honor Watch Magic az egyik legkisebb okosóra jelenleg a piacon, mindössze 9,8 mm vastag és csupán 32,5 grammot nyom a mérlegen. Ebből fakadóan a kijelző is kisebb rajta, de az 1,2 hüvelykes átmérőjű, kör alakú, AMOLED panel 390 x 390 pixeles felbontása kiváló rajzolatú képet biztosít. Noha az apróbb készülékházba csak valamivel kisebb akkumulátor fért, a Honor szerint átlagos használattal így is kijön az egy hetes üzemidő. Az óra egyébként saját operációs rendszert futtat, van benne pulzusmérő, GPS és alvásfigyelő (TrueSleep), rozsdamentes acélból készül az óratest, cserélhető a szíj, valamint 50 méterig vízálló a termék.

A szilikon szíjas, fekete színű változat ára 57 ezer forint, a bőrszíjjal szerelt, ezüstös verzió pedig 64 ezer forintot kóstál. A Honor a View20 és a Watch Magic kapcsán is az itthon ismert viszonteladói partnereivel dolgozik együtt, a két termék az eMAG, az Extreme Digital, az Euronics és a Media Markt üzleteiben érhető el eleinte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Honor Watch Magic - elvarázsolt idő

    A Huawei Watch GT apróbb variánsa éppoly meggyőző kívülről, és épp annyira behatárolt a tudáslistája belülről. A Honor variációja ugyanakkor határozottan kellemesebb áron nyit.

Hirdetés