Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzi
aktív tag
Kijelzot cserélt már rajta valaki?
-
hoki
csendes tag
válasz
gaben2gaben
üzenetére
Szia,
rajtam segithetsz ha tudsz. en is elrontottam a PE-UL00-mat, mar mindent elkovettem de nem tudtam visszahozni.

-
gaben2gaben
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült egy kemény Bootloop-ból felébresztenem a PE-TL10emet

Egy rosszul sikerült és ráerőszakolt frissítés után halt be, úgy hogy a töltést sem vette.
2 hónap olvasgatás, próbálgatás után egyszer csak SIKERÜLT
Ráadásul nekem a Kínai PE-TL10-em van.Csak azért írom ide (hiába halott a topic), hátha valakinek majd segítség kell és egyszer majd olvassa.
Nem voltak egyértelműek az olvasottak ezen és más fórumokon sem, sok félrevezető is volt. Érdemben nem tudtak segíteni és a videók sem amiknek utánanéztem és csavar is volt benne rendesen amire összejött
A programokat összegyűjtöttem, és szívesen segítek.
Sajnos nekem nem tudtak segíteni... ezért tartott sokáig és ezért írtam ezt ide.Azóta dübörög rajta a gyári EMUI4 és Android6

-
sunone
aktív tag
sziasztok,
bentragadtam egy PE-TL10C900B332 -es szoftverben, innen felfelé sem a készülék, sem a HiSuite nem ajánl frissítést..,
mit javasolnátok, lépjek vissza B331-re, és onnan "magától" frissíti a szoftvert, vagy tölthetek rá egy B351-est kézzel? -
gaben2gaben
csendes tag
válasz
koxminator
üzenetére
Meghalt ettől
Csak a logó..... -
válasz
gaben2gaben
üzenetére
Én nem találtam linket, nekem OTAn jött a figyelmeztetés. Viszont lementettem az update.zip-et és felraktam mega-ra. A telefonomon ez a gyökérben egy HwOUC mappában, azon belül pedig egy 58157 nevű mappában volt. Ennyit tudok segíteni.
-
gaben2gaben
csendes tag
válasz
koxminator
üzenetére
Sziasztok!
Most kezdtem egy PE-TL10C00B361 jó kínaival
Sajnos nem találok semmit hozzá, hogy Android 6 és EMUI 4-re frissíthessek.
Szeretném kérni a segítségeteket, "koxminator" kolléga ha be tudnád másolni a linket amit találtál (B561-ről) azt nagyon megköszönném
Ezelőtt sikerült már a "ciril" betűs nem itthoni régiós Honor 4c-t indiaira váltani és onnan mehetett az itteni fórumról linkelt Android6

Össze sem lehetett hasonlítani, mert a 4.4 KitKat 100* jobb volt mint az 5.1 Lollipopp, És a 6-os fantasztikus lett rajta.Bár a legjobb az lenne, hogy a kínai rom helyett hazait tudnék varázsolni rá, de ha nem megy akkor maradna a kínai 6-os, mert a Lollipopp szerintem igencsak laggol néha és a wifi is borzasztó.
Köszönöm előre is a segítséget

-
Black&White
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
Király!

Akkor a lényeg az, hogy a kínai TL10-es esetében B361-ről lehet frissíteni MM-re (B561).
Stabil ágon. -
válasz
Black&White
üzenetére
Hoppá, most akartam megnézni a szoftverfrissítést (jelenleg PE-TL10C00B361 van), erre szól, hogy van B561-es frissítés, és a mérete 0,93 Gb.

Ami azt jelenti, hogy ez már az MM lehet..remélem..na akkor 1 hét múlva megy a frissítés rá.
-
Black&White
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
351, vagy 361?
Meg azt is jó lenne tisztázni, hogy neki kínai, vagy EU-s TL-10-ese van.
Mert itt az előbbiről értekeztünk. -
-
ntomka
nagyúr
válasz
koxminator
üzenetére
Töltsd le, telepítsd fel. Rég kijött, nem érdemes várni OTA-ra, én eddig egyet sem kaptam meg úgy.

-
zaphod78
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Az megtörtént, de azt írja ez a legfrissebb verzió.
-
zaphod78
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Helló!
Próbáltam frissíteni 5.1.1-ről 6.0-ra, de a HiCare nem nem talál újabb verziót. Talán a helymeghatározással kell trükközni valamit?
-
zaphod78
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi szépen

-
sunone
aktív tag
En mar nem is varok ROM frissitest a telefonra, olyan hibatlanul mukodik, ezen az allapoton mar csak rontananak

A heten igencsak ki volt hasznalva a telo,
horvat korut alatt a masodik kartyahelyre becsuszott egy helyi 4Gs adatkartya, a csaladnak arrol szorta wifin a netet, (kolykok minecraft szerveren logtak utkozben..), kozben waze navigacio, plusz bluetooth transzmitteren mp3as zenelejatszas,
mindekozben a kocsiablakon tuzott ra a nap es tolton logott, de megsem forrosodott fel ekkora terhelesen sem... -
Black&White
addikt
válasz
zaphod78
üzenetére
Biztos, hogy lesz kínai app, elvégre ez belpiacos teló lenne...

Szerintem, ahogy a többi Kirinnel szerelt Huawei/Honor telefon esetében, erre is csak, a gyári ROM-ra építkező firmware-ek vannak, mint a KangVip ROM, esetleg MIUI, Flyme portok.
Nem kell gapps, a HiApp-ből mindent fel tudsz tenni, ami az induláshoz kell
lay Store, Calendar sync, Contacts sync.
A többi meg mehet a Google Play Store-ból.koxminator: szerintem már van MM (kínai modellekre biztosan), frissített HiCare-ből, vagy OTA-n.
-
zaphod78
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Sikerült a linkelt rommal frissítenem a telefont. Köszi. Tesztelem és majd kiderül hogyan tetszik

Még azt szeretném kérdezni, hogy használ-e valaki custom romot PE-TL10 telefonon? -
Jöhetne már az MM PE-TL10re, Q2-t ígértek, már erősen Q3-ban vagyunk

-
zaphod78
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi. A típusnév PE-TL10. Remélem ez nem lesz tele mindenféle kínai cuccal.
-
zaphod78
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm a korrekt leírást. Este ha lesz rá időm nekifekszek. Csak egy kérdés: a dload mappát az sd gyökérben kell létrehozni?
-
Black&White
addikt
válasz
zaphod78
üzenetére
Ha nem dobna fel frissítést...
A pontos modellszámot nézd meg a Beállítások/A telefonról menüpont alatt.
Utána pc-n, böngészőben nyisd meg ezt az oldalt: LINK
Töltsd le a típusszámhoz tartozó legfrissebb ROM-ot, letöltéskezelővel korrekt sebességgel jön a kínai szerverekről is.
Külső sd, dload mappába helyezd el a kicsonagolt Update.APP filet, majd mehet a Lollipop frissítés helyi, vagy 3 gombossal.
Az MM már trükkösebb lesz, legegyszerűbb ha a HiCare alkalmazást frissíted a huawei áruházban, majd megnyitva a ROM frissítés menüpontban kerestetsz vele újabb ROM-ot.
Ha valami nem világos inkább ird meg!
-
zaphod78
tag
Üdv fórumtársak.
Sikerült szert tennem egy ilyen telefonra. Nem akartam, de szembe jött velem és nem hagyhattam ki. Viszont kb még a gyári kínai rom van rajt tele mindenféle hieroglifákkal amik nekem semmit nem mondanak. Plusz még a google-s cuccokat sem találom, többek között a play-t sem. Így adódik a kérdésem, hogy milyen alternatívák vannak, hogy frissebb android (jelenleg 4.4.2) legyen rajta. Még nem kerültem wifi közelbe (dolgozok) így nem tudom, hogy alapból frissíti-e magát.
Esetleg bármilyen más infót is szívesen fogadok a készülékkel kapcsolatban. Egyenlőre még vacillálok a sorsát illetően, mert a mostani telefonomba (Xiaomi mi note PRO) mondhatni szerelmes vagyok, de lehet megtartom.Köszönöm.
-
arkone
aktív tag
800 Mhz-es LTE-t tudja?
-
csari
csendes tag
Sziasztok!
Lassan két hónapja használom ezt a telefont, és imádom :-) (dupla sim, 32GB, TL10).
Arra szeretnék választ kapni, hogy a telefonon lévő B324-es rom miért nem talál frissítést magának? Már kint van a 331-es, talán a 332-es is. Próbáltam kompletten letölteni is a romot, de sajnos normális helyet nem találok. A Hihonoron van 331-es, de pár kb/sec-el jön, és megszakad mielőtt leérne.. :-(.
Esetleg van friss hír a 6.0-ról ? -
DJosef
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Lenne egy másik kérdésem Uram.
Van egy Huawei P8 készülékem, amiről valamilyen oknál fogva eltűnt a képernyőzár ikon. Erre is tudnál megoldást esetleg?
Annyi csavar van még a történetben, hogy ha felteszem a Google asszisztens launch-ert, akkor megjelenik a képernyőzár ikon.
Előre is köszönöm.
-
DJosef
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, ez segített.
-
DJosef
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
PE-TL10C9008331
-
DJosef
őstag
Üdv urak!
Gyors kérdésem lenne. Touchplus fóliát tettem a készülékre, de a menüben sehol sem találom, ahol aktiválni tudnám ezt a funkciót.
Hol lehet?
-
DJosef
őstag
Üdv urak!
Mi a legfrisebb hivatalosan elérhető Android verzió jelenleg ennél a modellnél?
Előre is köszönöm.
-
Crestol
tag
Sziasztok! Hol javítanának kamerát, és hangszorót a telefonba, illetve cserélnek?

-
Effzé
csendes tag
Extrem digital-nál 124.990,- Ft. Az már nem rossz ár.
-
Crestol
tag
Sziasztok! Valaki nem tud javasolni valami olcsó oldalt, ahol a Honor 6 Plus 32GB-s (LTE-s) változat olcsón megkapható?
-
James67
aktív tag
válasz
koxminator
üzenetére
Köszi

Nekem elég lenne a 16 gb-s...
Ezt most találtam
New Huawei Honor 6 Plus 4G LTE Phone Octa Core 5.5" FHD 3GB RAM 16GB ROM
85 ezerért....
ebay
Igazából amúgy karácsonyra lenne aktuális
Nagyon megtetszett ez a telefon.
-
Itt látható (a PE-TL10-es az erősebb 32Gb-os verzió)
-
James67
aktív tag
Sziasztok!
Milyen különbségek vannak a 16 és a 32 GB-s között?
Az NFC-t tudom.
Köszi
-
adolfo01
tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Köszönöm.
-
adolfo01
tag
Sziasztok.
Választható,hogy a micro vagy a nano sim slotban elhelyezett sim működjön 3G/4G-n?
Illetve tudja-e a készülék a screen mirroring(miracast) funkciót?
üdv. -
Neil Watts
veterán
bocs, törölhető.
Üdv. core2
-
Skynet258
veterán
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Így jár aki lusta utánanézni...

-
Skynet258
veterán
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Üveg. De 10 dolcsiért szerintem max hátlapi üvegfóliát láthattál rá...

-
tvamos
nagyúr
Jó nagy készülék, es a dual active piacon nincs sok alternatíva, ha jol látom. Tetszetős. Nekem már túl nagy ez. sajnos...
Szép a bicaj is, nekem a hátsó küllő díszítés már egy kicsit sok...

-
nemesi8s
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek a telefonnal de ez az üveg hátlap nagyon zavar. Mi lesz ha betörik? Lehet cserélni? Esetleg valamelyikőtök betörte már?
Köszi

-
huncut123
tag
Tetszetős készülék, de azért az ára kicsit húzós.
-
Hallosz
senior tag
. . . . és ezzel, lehet telefonálni is?
-
-
G-Guts
aktív tag
válasz
koxminator
üzenetére
Bőven jó képeket készít a Honor 6 Plus, de valahogy a te képeid nem sikerültek jóra. Nem tudom mi lehet az oka, elvileg a szoftver és a lencse is ugyanaz.
-
Én ugyan nem értek a fényképezéshez, és biztosan tudtam volna jobb képeket is csinálni, de így sikerült. Nekem élmény- és pillanatfotózásra (amire egy mobilkamera való) bőven megfelelnek, amúgy meg vittem magammal egy kis Canon IXUSt is, a képeim 80%-át azzal készítettem. Szerintem ezzel mindent el is mondtam. Lehet, hogy egy Galaxy S6, vagy egy iPhone 6 jobb képeket készít, de majdnem 2x annyiba is kerülnek és annyit nem ér meg a valamivel jobb fényképminőség. Nekem nem. De kinek a pap, kinek a papné. Nem kötelező ilyen telefont venni, nem tartják a fejedhez a pisztolyt. Se Neked, sem másnak.
-
G-Guts
aktív tag
Elnézve "koxminator" fórumtárs által Rómában készített képeket, azt látom, hogy eléggé sz@r képeket készített a Honor 6 Plus, a Mobilarenás képek viszont eléggé jók, a Logoutos képek pedig méginkább.
-
proci985
MODERÁTOR
Topik takarítva. Megkérek mindenkit maradjon a topik témájánál.

-
hemaka
nagyúr
Inkabb a kisebbik testvere.
-
imis
senior tag
Nézve a két kamerás képeket
, azt gondolom jó döntés volt a honor 6, méretre kényelmesebb árban olcsóbb, a két simet sd kártyával is tudja. 
-
fojuzer
aktív tag
Nos kinek,kinek izlés,pofon.A fénylápezési tudása,lehetösége nem fontos!Kik fotozgatnak vegyenek ecélra masinát.ÁRA? DRÁGA tetszik,nem tetszik a NÉP dolgozok/Van melos// nem tudnak,akarnak ennyi HuFt-okat pazarolni,sokan 1.2 napra élbek,Tudása,használhatosága mindennek egyéni.Aki Luxusra vágyik Fizesse meg.Mi kellene normál,mükszi optimalizált OS.min 3GB RAM 2 Dual SIM /Nem Standby/ Telefonásra legyen tökéletes,((WIFI-Bluetoth,rádio) mükszi na ennyi a minimum elfogadhato áron-Igaz Magyari jövedelmek olyonok,milyenek,háát nem az EU-s joléti.Többi umcsi!

-
Halkow.
senior tag
Tanítható az irDA ez piros pontot érdemel, de összegében egy G3 jobban megérné az árát
-
Egzee
őstag
borzalmas bazári borítása van...
-
szabakaa
aktív tag
Nem nagyon látom az értelmét ennek a dual camerás mókusvakításnak.
Az alap sokkal jobb vételnek tűnik. -
rdt89
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Ez függ felhasználótól is. Sajnos nekem nem sikerült még kitanulnom a Lenovo Vibe z2 Pro kamera képességeit, de az is biztos szépeket lő.

-
akooos
veterán
Ezért linkeltem tegnap JoeCockBill logout cikkjét a telefonról. Ami képeket ő csinált ezerszer különbek a mobilarénás srácokénál. Ez nem csak ennél a telefonnál van így. Bármennyire is értenek hozzá szakmailag, bármennyire is jól csinálják a teszteket, egy telefonnal sem csináltak még jó képeket. Ott van az egyik legfrissebb teszt, LG G4, abban is szar képek vannak, pedig a G4 kamerája most az egyik legjobb droid vonalon az 1.8-as lencsével és a 16 megapixellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak a logó.....

lay Store, Calendar sync, Contacts sync.

, azt gondolom jó döntés volt a honor 6, méretre kényelmesebb árban olcsóbb, a két simet sd kártyával is tudja.