Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katak
csendes tag
Valakinek sikerült a betűtípust módosítania? Nekem nem akaródzik sajna. B521-en csak az eredetit alkalmazza.
-
Katak
csendes tag
Sziasztok! Itthon még most sem kapható sehol sem a touch plus fólia? Érdekelne de bárhol kérdeztem azt sem tudják az üzletek miről beszélek....
-
Katak
csendes tag
válasz
galbi1972
üzenetére
Nekem is edigitálos és minimális sárgásodás van, én nem vittem vissza,gondoltam rá de olvastam hogy van akinek a hanggal van problémája,nekem az tökéletes tiszta recsegésmentes. Inkább kis sárga csík alul minthogy „recsegjek". Persze jó lenne ha nem lenne semmi probléma,de nekem nem akkora hogy visszavigyem. Amúgy szépen működik minden rajt.
-
Katak
csendes tag
Ez a probléma nekem is fenn állt
el is akartam adni a telefont,mert állandóan tapogattam a fizikai gombot keresve...már úgy ahogy megszoktam,de nem bánom hogy megtartottam. Én megoldottam hogy melyik a teteje azzal hogy ragasztottam rá kis díszes körömmatricát
persze én nő vagyok,nálam ez nem gáz 
-
Katak
csendes tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Most talán jó lesz. Váltottam megint témát,azon belül a testreszabásnál lőttem be. Egyenlőre nem változik a kép. Remélem így is marad. Nagyon köszi a tippeket

Ha kínom lesz jövök még ugyis
-
Katak
csendes tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Beállításoknál a zárképernyő hátterénél lőttem be hogy a kezdőképernyő képét használja,de nem akarja azt használni. Mindig más képet ad be. Pedig kivettem a véletlenszerű váltást is. Még megpróbálom csinálok egy mappát egy képpel ami a kezdőképem és beállítom hogy azt a képet váltogassa ha annyira akarja. Engem zavar hogy mindig más a kép.
-
Katak
csendes tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Köszi! Váltottam,sőt töröltem is azt a témát. Most jó.

A zárképernyőm úgy van állítva hogy ne váltakozzon, a kezdő képernyőképére tettem,de változik
az is a téma hibája? Állítok másikat..... -
Katak
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy edigitálos a készülékem és egyiknap újraindítottam a telefont és alul a nyíl megváltozott kis3szögre meg körre négyzetre. Nekem még a 2.3 van rajt. Nincs vele gond csak ezt vajon miért tette? Megkukkantottam a frissítést,de még nincs ezért sem értem. Másnak is megváltozott akinek edigitálos a készüléke 2.3 alatt?
-
Katak
csendes tag
Szia, amit én leszűrtem a pár nap alatt kiemelkedő az üzemideje,az én használatom alatt. Bőven egy napig bírja. Wifi éjjelre van kibökve amúgy java részt azt használom,ha a mobilnetet bekapcsolom a készülék egy órával kevesebb hátralevő időt mutat. Kijelző nem automatikusra van állítva hanem középre. Sokat nyomom szinte reggeltől estig kisebb szünetekkel. Előző telefonhoz képest nekem kiemelkedik az üzemideje,azt reggel levettem töltőről délután már ismét felkellett raknom. Samsung S3 volt,azon automatikosra volt állítva a kijelző fényerő. Nem játszom rajt, kommunikálok messengeres felületeken, internetet nézem. Nem tudom a játék mennyivel eszi jobban az üzemidőt. Fotót kb 200-at készítettem,nincs egy hete nálam a telefon. Ha valaki nem olyan „nyomkodós" mint én,biztosan bírja több napig is az akksija

-
Katak
csendes tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Nagyon köszi
akkor megnyugodtam. -
Katak
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett a honorom és azt szeretném kérdezni hogy másnál is kicsit sárgás a kijelző alsó része ha megbillenti a telefont? Nagyon minimálisan,de más árnyalata van. -
Katak
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagyon köszi

-
Katak
csendes tag
Üdv a tulajoknak!
Valaki mérne nekem egy kijelző alatti sáv méretet?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
el is akartam adni a telefont,mert állandóan tapogattam a fizikai gombot keresve...már úgy ahogy megszoktam,de nem bánom hogy megtartottam. Én megoldottam hogy melyik a teteje azzal hogy ragasztottam rá kis díszes körömmatricát
az is a téma hibája? Állítok másikat.....