Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Remelem az ev valtassal ezek sora is befejezodik. GMS nelkul csak P40 Lite, a tobbi penzkidobas.
Viszont a Huawei mar megint elrontja a kamerat 100k alatt. Nincs ido nornalis szoftvert irni? -
Kanczy
veterán
Annyira szeretném tudni, hogy ennek a telefonnak mi a célja... ki veszi meg és miért? És miért gyártja le a Huawei? Hogy egy fejes azt tudja mondani a pénzügyi év végén, hogy volt ilyen is, és legalább üresek a prociraktáraink?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Weaver
senior tag
nem mindenki szakmai alapon, szakszemmel, hozzáértő módon választ. bármilyen hihetetlen a többség nem is nagyon tájékozódik, csak vesz egy/valami telefont. tetszik a színe, jól néz ki, havernak is honor van, ezt láttam meg először, éppen ezt tukmálta rám valaki bohóc, stb, stb... tehát ilyen alapon van létjogosultsága bármelyik legyártott telónak.
-
Doki42
őstag
Szép csomag,de üres belül...
A tesztet köszönjük.
A gép felejtős...Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
evR
aktív tag
Meg 1 + majd 1 + ez kb volt mar... unalmasak mar ezek a cikkek (sztem a cikkiroknak is)... valodi kulonbseg sok ilyen tuccat culak kozott max a kameraelrendezes meg hasonlo design dolgok kozott van. Valoban unalmas lehet...
''...trend a lelke mindennek...''
-
rep3at
őstag
Érdektelen, ha nem lenne róla cikk sosem tűnne fel hogy egyáltalán létezik.
A YT Music valóban borzasztó, nem is értem hogy a Google hogyan gondolta. És nem elsősorban az offline zenelejátszásra gondolok, Premiummal is katasztrófa, egy Spotify simán lenyomja, mondom ezt úgy hogy azt 2017 őszén használtam utóljára de már akkor is jobb volt az algoritmus. A felület hülyeségei is idegesítőek persze..
Forward thinking. كرر
-
APippo
tag
Ez komolyan mondom igaz... Mintha a Honor/Huawei vonal abból állna, hogy összerak egy tök vállalható kamerát, ami fasza egy darabig majd jön két frissítés fél éven belül és az egész megy a levesbe. Eskü ezek azt találták ki, hogy rontják a minőségét a kamerának szoftveresen, hogy vegyél másik telefont mert emlékszem mikor új volt még milyen jó volt alapon.
-
hemaka
nagyúr
Kínaiak: mennyiség >> minőség
-
k-adi
nagyúr
egy újabb modell, újabb piac flood-olás. juhééé
sajnálom alicet, biztos fájt a feje míg megszülte ezt a tesztet erről a tucat valamiről -
törölt tag
Köszönjük a tesztet Szinte egy az egyben Huawei P Smart 2021 csak más a kamera elrendezése.
-
szkaroly
senior tag
válasz bollokcs80 #14 üzenetére
Ez a 710-es 14 nm-es kínai változata. A taiwani változat az menne gms-sel, de ugye a tsmc nem gyárthat abból se.
Poco F6
-
thboxx
aktív tag
Specifikációban szerintem félrement a kép...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
joey04
titán
Ezekkel csak leépítik a márkanevet.
-
törölt tag
Én úgy látom, hogy most mindenki *vár. Ugye a Honor elvileg különvált a Huaweitől de közben életben kell tartani a márkanevet.Noha ez a telefon meg egy az egyben [link] Lehet Biden majd kicsit enyhít a szorításon főleg most, hogy az EU megállapodott Kínával.
AliceWake azt szeretném megkérdezni, hogy neked most melyik típus a fő telefonod?
[ Szerkesztve ]
-
hankock
tag
Ha már Unió, ha már környezetvédelem és tiltsuk be a töltőket... kérdezem, hogy ezt miért engedik. Szerintem ez legalább akkor környezetszennyezés.
Ahogy a cikkben van tucat termék, nincs Google, nincs B20, szar a kamera. Ez a telefon egy "környezetszenny" töltővel együtt. (sok Nokiával egyetemben) -
odani
tag
Rendeltem egy erősített sarkos, átlátszó, szilikon tokot üvegfóliával és kameravédővel Honor 10-hez világ végéről, de Honor 10X Lite-hoz valót küldtek. Az első jelentkezőnek, aki eljönne érte Zuglóba, ingyen odaadom!
Írjon itt, akit érdekel, aztán a többit priviben!Transparent Case For Huawei Honor 10x Lite 10 20 Light 10i Honer 9x 9a 9c 9s 9 20S P20 Pro P30 P40 Camera + Front Tempered Glass
https://a.aliexpress.com/_mMSNsHB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen