Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
na én vissza is tettem szépen az 1.6.1-est, ez még tele van bugokkal és hiányosságokkal. az elrendezést amúgy sem változtatgatom, szóval nekem megfelel a régi is.
-
plus44
veterán
Szvsz a Sense UI már magában közel kiváló.
-
válasz
korpicschess #5 üzenetére
Akkor marad az SPB Shell...Kár, nagy kár...A HTC aranyáron méri a készülékeit, használtan pedig elvétve sem találni jobbakat, (számomra) jó áron...
-
tsaby76
aktív tag
Sajnos elég kevés használható Sense 2.5-ös rom van O2-re.
-
válasz
korpicschess #5 üzenetére
Lehet csalnak az emlékeim, de úgy rémlik, hogy a Manila minden verziója nyersen CPU-val dolgozik, nem használja a GPU-t akkor se, ha van. Sőt elég biztos vagyok ebben, miután ránéztem az XDA-n egy régi telefon, pl. a Diamond fórumába
-
moonman
titán
azért még elég bugos, aki nem nagyon akar pöcsölni vele, várja meg az 1.7.1-est, már folyamatban van pár javítás, pár nap és megjelenik.
-
Ez "HTC only" lesz? Kell hozzá egy Sense? Vagyis pl. Omniára ne is álmodjak ilyenről?
-
-FreaK-
veterán
Nagyon tetszetős a téma és remekül testreszabható. Szívesen látnám ezt viszont androidos sense ui alatt, ezekkel a widgetekkel stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest