- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 - origami
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Lirion
addikt
Hihetetlen, hogy senki se képes felfogni, hogy a videokban egy teljesen optimalizálatlan UI szerepel, aminek csak az volt a célja, hogy lássák, működnek-e a funkciói az UI-nak.
Ehelyett mindenki fikázza abban a hitben, hogy ez már gyártásra jelölt tesztkészülék.. gratulálok ehhez. -
AS
félisten
ÉS dátum 2010 q1 lol és 1. 6 ra épül...akkor BT is korlátozva van...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
LOL
A HTC Wm el HD2 , gyorsabb mint a Motorola Droid vagy SE X10.. nagyon lol.
Vagy a Samsung Omnia 2 is gyorsabb mint a 2 konkurencia pedig WM ...Valami itt nagyon nem jó....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
csab2
veterán
Én nem vagyok SE ellendrukker. Sőt! Én annak örülnék, hogy ha szépen feljönne a Motorolával együtt. Tudod, sajnos az ember már csak ilyen: általánosít.
Egyébként meg úgy látom, hogy bejött amit írtam. Sajnos!
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
joey04
titán
válasz Dr.Anonymus #49 üzenetére
hát én nagyon várom rá a 2.0-át, mert ahogy nézegettem a böngészőben nagyon sok dolgot finomítottak. nekem meg az fontos.
-
joe69
senior tag
-
kaller1
veterán
válasz Dr.Anonymus #46 üzenetére
Én azon sem csodálkoznék,ha az xperia boltokba kerülésekor a droid már fele annyiba kerülne...
.::> <::.
-
joey04
titán
én ezt nem értem... ugye, hogy el lehet cseszni még azt is ami hibátlannak tűnik...
-
Dr.Anonymus
addikt
nincs multitouch, és februárban talán megérkezik...
addigra a droid a 2.0-s androidjával letarolja a piacot... -
Dr.Anonymus
addikt
végre preview..
csak 1.6os van rajta...[ Szerkesztve ]
-
czipaocsi
aktív tag
Na végre, bejelentették! 4", 854x480, 1 GHz, 8 MP, Android, USB, 3.5 mm jack (!), microSD, 1500 mAh, DLNA, GPS. SE újra a listámon...
Róma... Gondolák...
-
LEFTHORSE1
őstag
Nekem ez tul nagy lesz (lenne), no de mit tudunk erről a prociról, ez az amelyik tudja változtatni az órajelét attó fuggően hogy mennyire van igénybe véve, energia megtakaritás céljából ? Mert ha nem ilyen lesz, akkor marhabika aksi kell alája, minimum 2000 mAh kapacitásu
Cseberből vederbe
-
csab2
veterán
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem drága lesz, késni is fog, és nem is lesz olyan tökéletes. Az X1 is mekkora királyság volt amikor bejelentették és mi lett belőle mire megjelent. A nagy proci semmit sem jelent, ha nem optimalizálják hozzá a szoftvert (ld. Samu Jet). De remélem, nem lesz igazam!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Guinness
tag
Ez a video sokat nem mond, mert egy számítógépes animáció csak, nem a telefonon csinálták, így a sebesség pl teljesen irreális, de reméljük a valóságba is ilyen gyors lesz!
-
plus44
veterán
Nem egy nagy videó. A teló viszont jó, kérdés mi az ára...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
veterán
Na majd meglátjuk.Most jelent meg az Acer hasonlo procis gépe
duree54
-
HardSanyeee
őstag
Csak annyit mondok h vàrjuk
-
EczkE
veterán
ettől a videótól se lettünk okosabbak
Asszem mindenféleképpen!
-
joey04
titán
hát porba biztos nem alázza mindegyiket, jön ebben a súlycsoportban a HTC Dragon. Lehet, hogy jobb lesz, de Sense felülettel érkező android HTC-ket semmi nem alázza porba. (ami nem azt jelenti, hogy nem lehet jobb persze, de az alázás túlzás erősen)
------remélem már ma kiszivárog pár dolog, pl részletes adatok, vagy egy homályos sz*r videó működés közben
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Gyönyörű készülék feketében és fehérben egyaránt.
Majd kb. fél év múlva lesz érdemes megvenni, mire picit lejjebb megy az ára, és a szoftveren barkácsolnak még... Biztos, hogy nem lesz olyan zökkenőmentes a kezelés, mint pl. Hero-ban. De ne nekem legyen igazam.[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Lirion
addikt
válasz littlelion21 #25 üzenetére
Amennyire én tudom, a htc miatt kellett a kiadást eltolni pár héttel vagy hónappal.
Azt meg, hogy mi lenne a legjobb, nem kéne most találgatni, mert lehet, hogy ez az x10 porba alázza az összes htc-t..
-
eldiablo
addikt
Nem tudom mi a rossz abban, ha valamit bérgyártásba adnak ki. Pl. a Nokia is csinál ilyet, mégsem sír miatta senki.
Lirion,
Akkor a cikk címe megtévesztő is lehet.[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
-
eldiablo
addikt
Holnap még csak bemutató lesz, vagy már a szállítást kezdik meg?
-
Konflikt
addikt
na vegre. talan erre mar csarelnem a G1-emet
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
AS
félisten
Úgy tudom ez már nem a HTC műve lesz.
-
veterán
Külsőleg és technikai adatok alapján egy igazi "musthave" telefon. Androiddal pedig még inkább annak tűnik. Várom a piacon, az árra pedig kifejezetten kíváncsi vagyok.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Taybore
aktív tag
Oké, köszi a sok választ. Ezt nem is tudtam Csak furának tartom hogy a konkurencia csinál nekik telefont
-
atike
nagyúr
Kíváncsi vagyok rá (is)....
-
Integra
titán
jól van, nem versenyképes ezért az árért, de jöjjön csak, minél több, annál jobb, jöhet a teszt is
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
David75
őstag
Talán februárra már kapható lesz valahol Miért kell 3-4 hónappal előbb bejelenteni a készülékeket?
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Hunter2
addikt
Ezt ki gyártja? Ugyancsak a HTC?
-
Taybore
aktív tag
Ennek a telónak csak alja van? Miért nem mutatják a képesebbik felét?
-
student
őstag
musthave. csak mennyiér 180k?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest