Hirdetés
- iPhone topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Hi
Amennyiben a BB telómmal felmegyek Wi-Fi-re (tehát azon megy a BIS/BES), akkor ezt tovább tudom-e osztani Bridge-dzsel a PlayBook-ra? Mert hiába van a PlayBook-ban Wi-Fi, Bridge nélkül nem megy a levelezés, a BB Messenger, az intranet (BES-nél) elérése stb., viszont a BIS/BES önmagában 50, 100, illetve 150 MB a szolgáltatóknál.
Valakinek tapasztalata?
-
icezozo
addikt
frissult a Bridge
[link] -
mepet
addikt
Úgyis csak BB fanok vesznek PlayBookot, nekik meg úgyis régóta van már BB-jük. Úgyhogy a legkevésbé sem probléma, hogy egyes funkciók BB telót igényelnek.
Mellesleg én még mindig nem értem kinek kell akármilyen tablet, de ha meg veszek egyet, akkor tuti függővé válok...
-
Mtbsrác
senior tag
150e ft-ért egy féliglekorlátozott gépet eladni?
Grat. Bár nekem ugysekéne ilyen valami -
grat!
jó a cikk -
tib85
tag
én valahogy nem érzem tragédiának,hogy bb nélkül nincs levelezés.
Nemigazán tudok elképzelni olyan élethelyzetet amikor a táblagép nálam van,de a bb-m nem, és ép levelezgetni, messengerezni szeretnék.
Azt azért vegyük figyelembe,hogy a RIM még mindig üzleti telefonokat gyárt üzletembereknek, a playbook-ot is nekik gyártják. Fő a biztonság.
Az ideális egy BB-android keverék lenne, egy telefon ami lehúzza úgy a leveleimet,hogy nem merül le estére,szuper chat program,de azért ott a milliónyi app hozzá.
Na majd ha a BB tud futtatni android appokat jövőre... -
gabor72
aktív tag
Nekem ez így megfelel, kéne vennem egy Playbookot.
Teljesen rendben van hogy amikor az asszony bridzseli hozzá a Bold-ját akkor az ő levelei, BBM-je jelenik meg rajta, ha én az enyémet akkor a saját cuccaimat látom.
-
Jelenleg bb tulajként azt hiszem "platformelhagyó" leszek, már nem hiszek bennük...
Az utóbbi időben átgondolva a dolgokat beláttam, hogy hibát követtem el amikor a szifon 3g után nem 4-est vettem hanem Boldot. Én megvárom a jövő heti apple eseményt és asszem korrigálom ezt a hibámat, így a bb eladódik remélem (szerencse hogy kártyafüggetlen) és szépen év végéig asszem megveszek egy szifon 4 - ipad 2 párost. Főleg hogy most már itunes music store is van, innentől nekem megvan az a komplex szolgáltatás amivel nem kell tovább tökölni.
Kár a bb-ért, szerettem, próbáltam, akartam, de vannak olyan baromságai ami miatt azt mondom hogy kösz, de kösz nem.
-
icezozo
addikt
ha lehet a Protectről is készüljön egy ilyen bemutató!
[link]
de ahhoz kell BIS v BES -
Rhino666
addikt
BlacBerry Bridge bemutató
-
Petya88
tag
Már korábban is tervezték, hogy áthidalják vhogy a biztonság kontra "legyen már teljes értékű a táblagépem" összeférhetetlenséget.
Abszolút érthető, hogy nem akarnak elveszett laptop botrányban reklámozni. Erre eddig BlackBerry készülék esetén még nem is nagyon volt példa... -
Tigerclaw
nagyúr
Remélhetőleg hamarosan megérkezik a 2.0 ás firmware és abban talán már nem lesz olyan fontos szolgáltatás amihez BB telefon is kellene. Október 18-20-án lesz az amcsi Blackberry.DevCon és talán ott kiderül valami. Van akik szerint a 2.0 után terveznek egy Playbook "relaunch"-ot, vagyis az új featurekkel reklámozva indítanak egy új marketing kampányt.
-
rep3at
őstag
Kár volt ezt így megcsinálni, azért nem semmi árukapcsolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Összekötöttük a PlayBookot egy Torch 9810 készülékkel, hogy kipróbálhassuk a BlackBerry Bridge szolgáltatást.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Autóhifi
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest