- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Televan74 #11 üzenetére
Én nem rég vittem végig a gamecube változatát (ami mellesleg gyárilag 60 fps-sel fut)
amúgy a negyedik és az utolsó 2 kivételével szerintem tök jó kis játékok voltak a maguk idejében, főleg az 5 magyar szinkronnal
Ezt is igen várom, addigra már csak elérhetőbb lesz a ps5 is. -
Televan74
nagyúr
Húsz éve játszottam a Harry Potter and the Philosopher's Stone -nal. De ahogy nézem sokat nem veszítettem azóta! Evolution of Harry Potter Games 2001-2021 Remélem ezt nem szúrják el!
-
king1989
csendes tag
Szerintem te az Avalanche Studios-ra gondolsz de ezt az Avalanche Software fejleszti.
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon félek attól, hogy az Avalanche most se tud majd egy koherens játékot összerakni. Lesz egy jó kis sandbox és mellette egy gagyi, érdektelen és repetitív sztori, mint az eddigi összes játékukban.
-
3L1T3
addikt
Nagyon örülnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest