- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
válasz Just_Reboot #28 üzenetére
Valószínűleg én is azt fogom tenni.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Mercel
senior tag
Majd szóljon valaki ha menni fog a valós multitask.
(retardáltak kedvéért: a valós MultiTask alatt azt értem, hogy bármilyen app mellett további bármilyen appot És / vagy funkciót tudok használni és nem döglik meg funkcionálisan a háttérbe küldött app.)
Marcel
-
McSico
senior tag
válasz Just_Reboot #24 üzenetére
Legyen valami látszatja a frissítésnek.
Jó azért így is változott pár dolog, de akkor is."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
atike
nagyúr
válasz Just_Reboot #24 üzenetére
....de a Nova nem gyári Google app...
-
McSico
senior tag
Azért bíztam benne hogy a Nexusok is megkapják a Pixel launchert.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Mr.Silkó
veterán
Minimális a különbség időben. Igazából valószínűleg a panel egy tizedmásodperccel lassabban érzékeli a nagyobb erőkifejtést, mint a normál tapicskolást, de még így is sokkal gyorsabb a hosszú nyomva tartásnál, ráadásul tök más a funkciója. Simán lehet élni nélküle, de azért elég hasznos tud lenni, ha van. Mostmár csak egyre több alkalmazásba kéne integrálnia a fejlesztőknek.
-
kengyel
nagyúr
-
Eclips21
őstag
Ezen a velemenyen voltam en is, es 3honapja van egy 6s plus-om azota tudom hogy en is hulyeseget irogattam anno a forumba mert most nekem hianyozna a nyomaserzekeny kijelzo sot tovabb megyek el is adtam volna a telot mert nelkule egy egyszeru telefon lenne(szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Hú de széjjel lesz fragmentálva az egész. Az OEM-ek hol vannak a 7.1-gyel?
Finn the human
-
Vikooo
addikt
válasz hallerlaller #9 üzenetére
Meg mindig nem ertem a Froyo es Gingerbread megletet, honnan bukkannak fel ezek a mumiak?
-
hallerlaller
addikt
van új disztribúciós grafikon is: [link]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
janeszgol
félisten
Na végre észre vették, hogy a hosszú érintésre nem tettek soha semmi értelmeset. Kár, hogy ehhez az Apple 3D Touch-csa kellett. Hurrá. Na majd visszatérek rá fél év múlva, amikor a részesedése a hibaszázalék felett lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest