- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjdr.
újonc
Köszönöm a hozzászólásokat
Hát azt hiszem elpártolok a defy-től csak nem tudom hova...
-
Mr.Csizmás
titán
G3, vagy GS
G3 - árához képest jó
GS - bestbuy, ha van rá pénzedX10 mignon....kommentár nélkül. dislike
-
DEJVID
őstag
"fognák"
"voksom-at" Sajnálom, de kötöszködős hangulatom van.
-
ABE
őstag
Nálam meg úgy áll most a széna, hogy akár a héten Defyt veszek.
Hirtelen nem tudok ilyen árban jobb telefont, egyedül a Froyo hiánya zavar.
-
keIdor
titán
Szerintem meg inkább Milestone 2 legyen, király Moto cucc
Galaxy S Corby, meg S5230?
Ez inkább iPhone-ra hasonlít, semmi köze a régi TW-hez.
-
mrlt
tag
Nekem mindig is Nokiáim voltak, monokróm, S40, S60, de egy fél éve amikor lecseréltem a 6303-at, egy darabig még vaciláltam az S60 Touch-on de utána eldöntöttem hogy androidos készülék kell, pedig addig nem is láttam még élőben sohasem senkinél, csak olvastam róla hogy igen jó kis oprendszer ez.
Aztán a a telenornál jóárasítva adták így az üzleti előfizetésemre +2 év hűségre beszereztem egy Galaxy 3-at, 33K-ért. (mellette a nokia 5230 28Kvolt és én ezen rágtam be mert igazából tapicskolós nokiát akartam, de mivel ilyen közel volt az android így nem is votl kérdés, engem elvesztett a nokia...)
Drágább készülékem az elkövetkezendő pár évben biztosan nem lesz úgyhogy a többiről sajnos nem tudok nyilatkozni, de ár/érték/tudás arányban én maximálisan meg vagyok elégedve a Galaxy 3-al, és nekem a felbontással nincs semmi bajom, abszolút megfelel. Nem olyan nagy érvágás ez még ebben a kategóriában.
Ja és, 1 hete már hivatalos 2.2-vel üzemel a telefon, sokat dobott a sebességen, és némi akkuidőt is hozott.
Ennyit tudok neked mondani, ezt tudom ajánlani, mert erről vannak tapasztalataim, de ahogy mondani szokták, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz. -
tDr1v3r
veterán
Én a Spica mellett döntenék... rengetegen fejlesztenek rá (Android 2.2 átportolva, 3D driver, multitouch, etc.), aránylag jó hardver (800mhz-es cpu), és egyéb jó dolog. Valamelyik mobilarenás teszt kommentjei között (talán Galaxy3) le van írva, hogy miért éri meg ezt venni.
X10: szinte semmi közössége (láthatóan abból hogy főzött dolgok sincsenek hozzá... csak root, ami meg szinte minden droidhoz elérhető), 3D gyorsító hiánya, meg egy eleve ronda felület. Ja igen, és 2.1es Android. (ez nem hátrány annyira, de már kint a 2.3 is... amit kb semmi se használ jelenleg, de pár hónap és a mostani felsősök megkapják frissítésbe)
X10mini: kis kijelző (ebből kiindulva pár dolog nem megy rajta), jó anyaghasználat, viszont (szerintem) ronda kinézet.
SGS: kopogós hátlap, SAMOLED (túlszaturált színek, "kékes" fehér... viszont szép fekete - bár, ez nekem hátrány, másnak nem biztos), egész használható felület. (igen, itt már jó a TW, 1000x használhatóbb mint az alap ui... és aránylag szép is)Nekem kb ez a véleményem, de ettől függetlenül sose veszek Androidos telót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest