- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
WonderCSabo #382 üzenetére
A tracker szerónak és a front endnek is külön kell lennie. Ellenkezó esetben a front end miatt foglalják akkor le a trackert.
-
Geller72
veterán
Engem az a szó zavar, hogy "Közcélu" Hogy lehet egy valami közcélu, miközben szerintem öncélu. A közcél az, amikor a többség érdekeit tartjuk szem előtt. Nyílván nem azt akarom ezzel mondani, hogy a torrentezés több embernek jó, mint ahánynak nem. Hanem, hogy a közcél mögött pénzügyi érdekeket védenek.
Szerintem ezek a "cégek" csapkodják bizonyos időközönként az asztalt a yardon, hogy produktum legyen. Gondolom, fenyegetőznek, hogy nem történik ez és ez, akkor világgá kürtölik, hogy a Magyar Rendőrség xarik az egészbe és itt fejek fognak hullni. És mivel ez így is van, a yard beparázik, és aszisztál.
Aki rég torrentezik, az alapból olyan szeróra reggelt, ami nem itthonról megy. Ezek most is szépen mennek.
Szerintem az 500 GB az egy téves adat. Ha már csak a seed szerókat nézem. Az a HK papír sztem kamu. Főleg alul a felsorolás.
-
Geller72
veterán
válasz
arnyekxxx #346 üzenetére
Az a legnagyobb baj veled, hogy te két pólusu vagy. Számodfra vagy fekete valami, vagy fehér.
A szomszédom háza 150 éve áll(t). Nem ártérben lakunk, annyi eszem van. egy hegytetőt lakunk. Cirka 78 órán keresztül esett az eső és verte a falat. Olyanoknak leomlott a tűzfala, akiknek téglából készült. Ez bammeg nem árvíz és mégis összeomlott. Csak az elmúlt 24 órában 11 esetben volt felhőszakadás itt, ahol lakom. Az udvarunk és a szomszéd udvara is beszakadt. Nem kicsit. A szomszédnak 15 hosszan, 3m szélesen és kb. 3-4 m mélyen. Ez sem árvíz, mégis elvitte az összes melléképületet. Akkor most mit mond a biztosítód? elárulom. Nem fizet.Senki nem beszélt itt arról, amit te állítasz. Arról van szó, hogy aki becsületesen fizette, egy vasat sem kap. Ez a nem mindegy.
-
Geller72
veterán
válasz
arnyekxxx #326 üzenetére
Te hol élsz B+, a holdon?
"Ugyebár létezik a biztosítás nevű fogalom, ami épp arra lett kitalálva,hogyha valaki károsult lesz, akkor ne bukja mindenét."
-Látszik, hogy lövésed sincs arról, mit hordasz itt össze. Nekem is volt/van biztosításom, mégsem fizetett a biztosító egy vasat sem. És itt a faluban senkinek sem!
. Hat éve fizettem havi 6.000,-ft-ot. Eddig a pontig. Mielőtt baromságokat írsz, nézz körül ember.
.
"Ja, hogy az árvizkárosult az szent tehén, neki nem kell biztositást kötni havi 2 doboz cigi áráért mert a zállam majd ugyis épit neki uj téglaházat ha elviszi a viz a 100éves vályogviskót?"
-Majd ha neked is csak ennyire telik és az is elvész megnézem azt az arcot, amit vágni fogsz. Lehet, hogy neked apuci alád rakja a házikót, de akinek fizuból kell megvenni, az nem tud magának 10 millás házat venni. Havi százból mikor rakod össze a 10 millát? Csak azt kívánom neked is, hogy legalább az egyszer az életben érezd, milyen kiszolgáltatottnak lenned úgy, hogy közben nem tudsz ellene tenni semmit!
Lövésed sincs semmiről. A hsz-ed másik fele is egy baromság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest