- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Mindegy, én másképpen látom. Az igaz, hogy ha az összképet nézzük, a fogyasztás növekszik, de ennek inkább az az oka, hogy sokkal több eszközt használunk, mint régebben. Legalábbis, szerintem.
Ami a teljesítményt illeti, írtam, mi a helyzet. Ati vonal valamivel jobb ebben a vonatkozásban is. De, a jelenlegi csúcskártyák is, ahogy ''öregszenek'', egyre jobb megoldásokat találnak ki, és pl. egy év múlva egy 6800 GT ultra űber kártya is kevesebbet fog fogyasztani, mint a mai testvérei.
-
Allien
veterán
-
Allien
veterán
Szvsz, NINCS teljessen igazad! Az elkövetkező procik jelentős része kisebb hőt fog alapban leadni. Legalábbis, amikor már kiforrott lesznek a termékek. Én csak az AMD vonal egy részét ismerem (K7, socket A-s megoldások), és bizony eszmélettlen a fejlődés, relative persze, és ahoz képest, hogy mennyire rossz volt régebben a helyzet. Nem is beszélve az új technikáknak, melyek pont a gazdaságosabb működést részesítik előnybe. Igaz ez az Intel-re is, a mobil P4 procik is alig fogyasztanak már.
Aki tuningolni akar, az pedig NEM ilyet vesz! Ebbe gyárilag a jelenleg legnagyobb procit KELL bele rakni, mert annak kisebb a hőleadása, esettleg, mint annak a procinak, mely kisebb számozásu, de feljebb húzható plussz feszültség hatására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Fujifilm X
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 AM5 Box új processzor eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest