Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Akkor Te sem olvastad el rendesen, amit írtam. Légy szíves, tedd meg, és arról beszélgessünk, ne a levegőbe dobáld a szavakat. Lehet, hogy hülyeséget írtam, de amit Anulu írt, annak egy fikarcnyi köze nincs ahhoz.
Mondjatok nekem nativ SATA vezérlőt! Illetve legyetek szívesek megfoglamazni, mit jelent a Ti szemszögetekből a nativ SATA, és miért támogatja az XP.
Anulu: mi az a sima SATA? Mit értesz rajta? Mitől sima egy SATa? Minden NCQ nélküli Silicon chiphez kell meghajtó. Mert különben nem is látja a windows.
[Szerkesztve] -
atus33
tag
''melyik 2002-es linux kúszik fel egy legújabb sata vezérlőchipre kötött winyóra?''
Linux alatt én döntöm el, hogy honnan származnak a modulok (amelyek nagyrészt elérhetők a 2002-ben használt kernelhez). Ez lehet hálózat, más winyó, flash drive, vagy akármi más. Windowson viszont csak floppy. Gratulálok.
''Azt hiszem nem vagyok kevésbé elégedett a rendszerem működésével, mint te a linux-oddal.''
Pont ezt magyarázom, hogy olyan hozzáértés kell a windows gép rendben tartásához, ami a legtöbb usernek nincs meg. Na ezt kellett volna másképp megcsinálni, hogy ne a felhasználónak kelljen körbeugrálni a számítógépet, hogy jaj nehogy megint összeomoljon, hanem fordítva, a számítógép szolgálja ki az embert. Ez egyelőre nem így van az m$ világban, valahol efölött elsiklottak az évek során. Az eredeti cikk témája szerintem kiválóan jellemzi ezt a hozzáállást. -
balco
aktív tag
nem mondtam, hogy sebezhetetlen, de nem nehezebb kezelni home-usernek sem...
''alacsony népszerűségi indexük miatt sikk támadni''
Hitler, Sztálin sem népszerű, akkor mondjam azt, hogy jó emberek voltak és jól csinálták?Nem hiszem...
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni! De ne offoljunk!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest