- HMD Skyline - jó szerelés
- Magisk
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
minek?
N93-asom van. Szép a VGA videója de rájöttem h úgy sem használom és szórakozásra elég kisebb felbontás és az, hogy valami 2 vagy 3 megapixeles (4,5...) - egy mobil esetében - meg édesmindegy mivel a munka-fotókat nem ezzel fogom csinálni és bevallom sokszor inkább a k750-esemet viszem magammal (ami csak 2 mpx), ha tudom h csinálok képeket. Mobilfény vagy vaku hiányzik belőle egyedül ha a képrögzítésnél tartunk ;) Gondolom majd ezt külön kell megvenni hozzá, vagy nem (is lesz)....
Régóta gondolkozom egy PDA telóban de eleddig csak az n93 volt olyan - igaz nem PDA - amik teljesítették az igényeimet, de ha erre a samsungra nem egy évet kell várni akkor megvan mire cserélem le, mivel a symbian telókból nagyon hiányzik az érintőképernyő.... vagy csak én szoktam nagyona PDA-khoz.
Mellesleg az elvárásaim:
- legalább 400mhz-es proci (természetesen WM esetében)
- érintőképernyő
- UMTS, Wifi b(/g)
- 2mpx kamcsi, lényegtelen a fókusz.
Remélem ez már legkésőbb februárban a piacon lesz ha már ilyen szép működő tesztkészülék érkezett. Szerencsére még nem vagyunk ott h a bőség zavarába essünk egy ilyen kaliberű PDA-teló vásárlása előttCsak nehogy egy ügyes marketingfogás legyen ez az egész :S
Azért kíváncsi lennék hogy futna rajta egy igo vagy bármilyen navi programgondolom gond nélkül ;) A QWERTY nem zavar, ha gyorsan kell sms-t írni akkor jól tud jönni amúgy BT keyboardot használok hosszabb szövegek esetén, mellesleg nem fontos a bill-t használni telefonálás esetén szal nagyon ritkán kell kihúzni a bill-t. Viszont ha jobban megfigyelitek a qwerty inkább amolyan designelem mivel egyébként egész vastagnak tűnne a teló és mégis ''vageszabb'' egy full bill mint egy csak numerikus. Ha nem tetszik, nem nyitod ki, érintőképernyőn is bele lehet vinni telszámokat nagyon korrekt módon, ujjal.
Vagy nincs igazam?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest