Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Ha te csilivili izének nevezed azt, hogy a kernel főbb komponensein kívül mindent nulláról kezdve átírtak az orpendszerben, akkor részvétem. Szerintem könyvet lehetne arról írni, hogy mennyi mindenben korszerűsödik belsőleg a mostani trágya XPhez képest. Kíváncsi vagyok hány mondatot olvastál el eddig a Vistáról. Bár tény, hogy divat fikázni a M$-t is, akármit csinál

Azt meg ne várd, hogy amint kijön a Vista, varázsütésre 64 bites kánaán legyen. A vista is szépen el fog futkorászni 32 biten, észre sem veszed a különbséget majd. Nyilván ad majd egy löketet a dolognak, nem is akármekkorár, de nem ettől lesz hirtelen az AMDnek jó.
Egyébként sem kell az AMD-t félteni, azért ezek az energy efficient procik elég jól fel fognak tudni zárkózni a conroe mellé. Ezt a fél évet pedig a véttén is leüli az AMD egy kis ármérsékléssel. Ha például az EE procik kerülnek majd annyiba mint most a normál, a normál pedig alámegy az intelnek, akkor simán jó lesz nekik és még nagyon is üthetnek az új procijukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gaming notebook topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Napelem
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi