- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Első lépés az ASIO driver. Különben nem tudsz elérni használható késleltetést (10 ms-nál kisebbet). SB Live!-hoz van kx driver amit kicsit meg kell buherálni, hogy működjön mert miért is működne rendesen alapból.
Ha van egy kicsit komolyabb hangkártyád (Nem feltétlen Audigy) akkor lesz hozzá driver, Mac-en pedig rendszerszintű CoreAudio támogatás van, azaz bedugsz a laptopba egy gitárt és megy, nem is beszélve a ki/bemenetek viszonylagos zajmentességéről.
1. Mac OS X Garageband. Bocs de nem bírtam kihagyni. Windows hangrögzítő megfelelője Mac-en.
Kezdők is hamar számíthatnak sikerélményre, gyakorlatilag butított Logic, kezel VST-t, Audio Unit Plugint, stb... Ha jól tudom Fender erősítőmodellt használ.
2. Amplitube (Mac, Win): Gitár erősítőt látsz magad előtt, lehet tekergetni. VST Plugin és önálló program formájában létezik.
3. Izotope Trash (Mac, Win) Gitárt is effektez, de csomó más szűrő, eq, stb van benne.
4. Native Instruments Guitar Rig (Mac, Win): Létezik mint öálló csomag amiben kapsz lábpedált ami intefész egyben, az effektezést pedig USB-n összekötve egy számítógép végzi. Használható küéön csak a program is line-in bemenetről. Ne kell erőgép, egy PIII laptop simán viszi.
5. Guitar FX Box (Win): Előbbiekhez képest kicsit gagyi, de ezt a program ára ellensúlyozza
Illetve mivel szintetizálást írtál ezért lehet, hogy gitár MIDI-re gondoltál. Erre szoftveres megoldást nem tudok. Boss GT-6, GT-8 tud alap hullámformákat szintetizálni a gitárjelből de ha rendes MIDI jelet akarsz akkor bizony elengedhetetlen Roland GK-3 osztott pickup és gitárszinti. 100 csokitallér alatt nem úszod meg, viszont hallottam élőben és komoly dolgokat tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Videó stream letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha van egy kicsit komolyabb hangkártyád (Nem feltétlen Audigy) akkor lesz hozzá driver, Mac-en pedig rendszerszintű CoreAudio támogatás van, azaz bedugsz a laptopba egy gitárt és megy, nem is beszélve a ki/bemenetek viszonylagos zajmentességéről.
Kezdők is hamar számíthatnak sikerélményre, gyakorlatilag butított Logic, kezel VST-t, Audio Unit Plugint, stb... Ha jól tudom Fender erősítőmodellt használ.