- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- iPhone topik
- Netfone
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Talán végre észhez kapnak a gyártók, és akkumulátor fronton is elkezdenek gondolkozni valami újban, ami felválthatja az eddigi li-ion technológiát.
Rohadtul ideje lenne. -
Ricardo
titán
Ez elég érdekes fordulatot adna az ügynek. Lehet hogy valóban egyedi set, csak az akkuk most jobban előtérben vannak. Idővel kiderül
-
Algieba
őstag
Amióta keringenek eme robbanós akkus rémhírek(?), azóta, ha töltőre teszem a mobilt, az első tíz percben mindig tapogatom a hátát. De eddig még nem tapasztaltam, hogy forrósodna.
BLD-3-mas akkura vagyok ráállva a Nokia 6510-esem miatt, és a 8310-esbe is ilyet akarok venni... -
orbano
félisten
ez az év nem az akkumulátorok éve azt hiszem
-
piqla
őstag
Kicsit sok a helyesirasi hiba a szovegben, legalabbis ehhez a szajthoz merten...
Amugy a multkori, itthoni akkufelrobban-detelefonepmarad sztorinak mi lett a vege? -
Nimrod
addikt
szó ivője
-
Zsolthy
csendes tag
Nekem van kb 10 ilyen akksim, és komoly gond sose volt velük, kivéve hogy pár puposan került hozzám, és a japán cellások elég gyorsan elöregednek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest