- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
A WTX-et felőlem szabadalmaztathatod (micsoda szó
), mert nem valószínű, hogy ekkora házakat fognak csinálni: 70cm, átgondoltad te ezt? Amúgy az egy nagy venti ötlet nekem tetszik (bár mintha már lenne 30cm-es változat).
Abban viszont egyetértünk, hogy a BTX egy elcseszett szabvány, én megpróbálom majd megúszni: mielőtt csak az lenne, veszek új gépet (még ATX-eset), aztán azzal kíhúzom addig, amíg nem lehet kapni az újabbat, amire szerintem nem kell sokat várni, mert rengeteg hibája van a BTX-nek. -
ez az egész BTX az intel szegénységi bizonyitványa ... nembaj, hamar leváltják, ahogy elnézem a dual magos p4ek fogyasztását ...
WTX = egyetlen, 70 centis venti fogja hüteni, szupercsendesen a gépet! na? szabadalmaztassam? -
Male
nagyúr
Olyan jól néz ki az a vezetékdzsungel a házban... ettől igazi reklámfotó a BTX-nek
-
anulu
félisten
részemről útálom a BTX-et! ez a Tt hűtő is mekkora már?!
-
KriszBoy
senior tag
Nekem tökéletes a mostani Chieftec BA-02! Szerintem nagyon jó kis ház és minden jéghideg benne! Mondjuk 7700Cu, meg hasonló Zalmanok, de szerintem halk is és hűvös is!
-
MUŁĐER
addikt
thermaltake már gyárt BTX-es hűtőket:
Bővebben: link -
jó bazinagy hűtője van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest