Keresés

Aktív témák

• Allien

veterán

válasz McJames #25 üzenetére

Én nem értek hozzá, de szvsz, a Playstation 2, és XBOX nevezetü kütyükkel is lehet netezni. Mennyivel egyszerübb lenne az élet, ha egy oprendszert normálissan megírnának??? Külömben, miért nem lehet normálisra írni egy OP rendszert? Ja, mert demokrácia van, tehát, egy user csinálhasson azt, amit akar a neten, mert amíg nem tudjuk rávarni, hogy betört egy másik számitógépbe, addig úgyis azt tesz, amit akar. Ilyen szempontból sajna, visszafejlődés a demokrácia, mert igenis kemény kézzel ellenőrizni kellene MINDENT, a visszaélések elkerülése érdekében, viszont, azt is meg kellene oldani, hogy nem csak globalizált árak, hanem globalizált bérek legyenek, mert amíg egy új progi a fizetésem több, mint egy tizede, addig logikus, hogy kénytelen vagyok ''biztonsági mentést'' beszerezni róla. Most jön a kérdés, hogy miért? A reklámok miatt, felkeltik az ember érdeklődését, ''mert ezt megérdemlem'' stb.. ERRE van szükséged, stb... Igenám, de engem megüt a guta, amikor megveszek egy programot (eredetit), és valami miatt mégsem indul a nyamvadt. Pl.:
    [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=50209&start=0#msg27[/L]
    A lényeget ide írom. Megvettem (eredeti!) IL2 Forgotten Battles (full magyar verzsün) játék szoftvert. Feltelepítem, indítom, hibaüzenet (1) Nem megfelelő cd, rakjam be az eredetit. EGY TELJESSEN EREDETI PROGINÁL. O.K-zom, köv üzenet: ''Alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000142)''. Nem tudom, ez mit jelent, mi a megoldás, de miért nem azt írja ki, ami tényleg a hiba??? Pl. rossz a direktx verzió, vagy mi a görcs. Ennyit tudnak a programozók? Nem. EZ az érdekük, vigyem szakemberhez, vagy töltsek le megint valamit, mert csak így tudnak megélni, habár ez általános, hiszen ma már semmit sem úgy gyártanak, hogy az pl. 50 év múlva is működőképes legyen. :))

• X-COM

nagyúr

válasz McJames #21 üzenetére

el sem jut hozzájuk a hír, max a tv-ből meg az origo-ról

de akkor sem tudja, hogy mit kezdjen vele

• Allien

veterán

válasz McJames #7 üzenetére

Sajna, igazad van, én egy nagy multi cégnél dolgozom, de röhely, ami itt van, igaz, nem jött be közvettlenül hozzánk vírus, de hallani 1-2 gépről, és azért utánna néznek. De, ez külön téma. A lényeg, az az ''erkölcsi'' dolog, hogy van ez a Windows, elkérnek érte 30-40 E HUF-t, és utánna még töltsél le egy csomó foltozgatást, havonta frissítsed, és alapból úgy van beállítva, hogy egy 5 éves ovodás is be tud menni egy idegen gépbe. Most mondhat nekem akárki akármit, én speciel nem azért vettem a gépet, hogy utánna rendszergaza legyek. Miért kellene megtanulnom, hogy miket kell tennem, hogy ne tudjanak, vagy csak nehezen bemászni a gépembe??? Erre alapból fel kellene készíteni a Windows, és a többi oprendszert!!! De nem!!! Miért? No, EZ a lényeg! Azért, mert ezt használják ki a Micros cia, és egyébb kémek, meg ügynökök, mert TUTI, hogy el van dugva valami a winbe, hogy észre sem vesszük, mit is csinálnak a gépünkel. Szerintem a Microsoft-nál, és a nagyobb amerikai kormány hivataloknál nem ilyen wint használnak, hanem valami speciálissat, ami sokkal jobban védi az adatokat az illetéktelenek elől. :)) Cáfolat?
    :B :B :B

• Type-R

őstag

off
    u.i.:én sem értek mindenhez
    on

[Szerkesztve]

• Type-R

őstag

Lehet hogy igazad van a sok cleggel kapcsolatban, de az othoni hozzánemértőket szért nem kell bántani, mert nem érthet mindenki mindenhez, akkor nem kéne iskolába se járni..:DD

Aktív témák

Hirdetés