- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Azért szép kis kütyü és ha sikerül szem magasságba rakni egy falba sűllyesztett konnektort, akkor értelmesen is nézhet ki...
Azért poénos lehet: exnők képe benne és az aktuális rácuppan a távvezérlőre, haveroknak lehet mutogatni a hódításokat, stb... Mondjuk én keveslem a felbontást. És szvsz csak a firm ware-t kell megkutyulni picit, hogy TV-képet lehessen rá küldeni. Bár pendrive-ot kezel, akkor USB-s tunert?Mondjuk én a beépített hangszóróval vagyok elégedetlen, akkor már inkább egy kimenet az erősítőre, ha már úgyis kap tápot.
-
orbano
félisten
szerintem ennek a vacaknak akkor lesz értelme, ha passzív kijelzővel szerelik, aminek nem kell háttérvilágítás és folyamatos frissítgetés (iylen e papír szerű cucc). akkor elemről is mehet majd...
ja sterni is eztet írta, most így másodszor is elolvasva
[Szerkesztve] -
waverider
senior tag
na, minket XD kártyásokat megint kifelejtettek, pedig itt nem hivatkozhatnak helyhiányra!
-
sTERNI
senior tag
Ha keskenyebb lenne a keret és nem lenne szüksége áramforrásra, csak a kép váltásakor még tetszene is.
-
shteer
titán
én ezekben csak egy újabb áramfogyasztót látok. giccs.
-
törölt tag
nekem mar regota tetszenek ezek a ''kepkeretek'', csak sajnos mar hangszoro is van bennuk, meg mp3 lejatszas, es igy kicsit draga erte a 30-35e ar...
ha lenne egy ilyen ami csak kepeket jelenit meg, biztos vennek 2-3 darabot -
orbano
félisten
ki lehet egy ilyenre tenni valahogy a TVtuner képét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest