- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Érdekes, hogy bizonyos piaci igényeket a processzorgyártók nem akarnak kielégíteni -> Pentium M, Transmeta Crusoe, ez az AMD és a VIA procik nem kaphatók külön, pedig fizikailag valószínüleg könnyen megvalósítható lenne, (a Crusoe kivételével, az nem tudom, hogy milyen buszt használ). (ha jól tudom, akkor a VIA-kat Socket 370-be, az AMD-t Socket A-ba, a Pentium M-et pedig Socket 478-ba lehetne könnyen belerakni, csak megfelelő tokozás és BIOS támogatás kéne hozzá).
-
Male
nagyúr
Most ez megy vagy nem megy a normál Socket A-s lapokban?
Nekem úgy tűnik, hogy nem, mert az AMD-s kép alján ez van: ''Motherboard: Modified ASUS A7V8X-MX''. Vagy a modified csak valami BIOS frissítést jelent itt?
A ''Filesystem'' és ''HDBench'' teszteknél némi csalást látok, ugyanis az AMD-s gépben egy 120 GB-os Maxtor vinyó volt (emi elég gyors), a VIA-sban pedig egy meg nem nevezett 18GB-os vinyó (ami gondolom 5400 rpm-es lehetett).
Jó lenne, ha menne, mert össze kéne hoznom egy passzív hűtésű gépet, amin van AGP csatlakozó (az EPIA-n nincs, legalábbis én nem láttam ilyen változatot).
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest