Keresés

Aktív témák

• Male

nagyúr

válasz karib #17 üzenetére

Érdekes, hogy bizonyos piaci igényeket a processzorgyártók nem akarnak kielégíteni -> Pentium M, Transmeta Crusoe, ez az AMD és a VIA procik nem kaphatók külön, pedig fizikailag valószínüleg könnyen megvalósítható lenne, (a Crusoe kivételével, az nem tudom, hogy milyen buszt használ). (ha jól tudom, akkor a VIA-kat Socket 370-be, az AMD-t Socket A-ba, a Pentium M-et pedig Socket 478-ba lehetne könnyen belerakni, csak megfelelő tokozás és BIOS támogatás kéne hozzá).

• Male

nagyúr

Most ez megy vagy nem megy a normál Socket A-s lapokban?
    Nekem úgy tűnik, hogy nem, mert az AMD-s kép alján ez van: ''Motherboard: Modified ASUS A7V8X-MX''. Vagy a modified csak valami BIOS frissítést jelent itt?
    A ''Filesystem'' és ''HDBench'' teszteknél némi csalást látok, ugyanis az AMD-s gépben egy 120 GB-os Maxtor vinyó volt (emi elég gyors), a VIA-sban pedig egy meg nem nevezett 18GB-os vinyó (ami gondolom 5400 rpm-es lehetett).

Jó lenne, ha menne, mert össze kéne hoznom egy passzív hűtésű gépet, amin van AGP csatlakozó (az EPIA-n nincs, legalábbis én nem láttam ilyen változatot).

Aktív témák