- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
000000
csendes tag
Na én azon SZERENCSÉSEK egyike vagyok, akinek volt alkalma egy ilyen csodaszerkentyűt testközelből (=működés közben) megtekinteni.
Öcsém, ez CSÚCS! Ami írva vagyon róla az mind IGAZ, és nem is lehet összehasonlítani napjaink elterjedt megjelenítőivel - ja, amúgy félszemmel is élvezhető, csak körbe kell sétálni... Ott a bemutatóteremben fogadtam meg, hogy össze kell gyűjteni egy ilyenre! Aki egyszer megnézi, tuti,hogy leesik az álla! -
Xmas
tag
A kilenc perspektivikus irány nem kevés egy kicsit? Szerintem nem lehet túl nagy élmény. (Eltekintve attól, hogy ez az, ami először igazán 3D-s ''magától''.)
Biztos mindenki látott már olyan képet, amely különböző irányból nézve más látszik rajta. (Régen a kínai radirokon volt nagy divat, mostmár az amerikai reggeliző pelyhekig is eljutott...) Na most képzeld el, hogy ilyen a monitorod, csak egy 3x3-as mátrix mezői szerint. Így van meg a különböző perspektíva. Persze ez is csak akkor, ha a képernyő képátlója meglehetősen nagy, vagy 20 cm-ről nézed...
És ezért a ''technológiáért'' ennyi pénzt elkérni... (Bár gondolom ennyi pixelre megcsinálni azért ahhoz fel kellett mutatni valamit...) -
klepto
addikt
A 42 colos plazmáért ''bármire'' képes lennék, ha valki felkínálná fizetség gyanánt. ;]
-
Cathfaern
nagyúr
Ahogy a cikkben is írják, megy hagyományos kártyával is. Csak a felbontásnak meg kell lennie.
Másik: miért kéne az egeret 3D-ben mozgatni? Ilyen alapon 3D-s játékkal sem tudnál játszani :) -
probalaci
csendes tag
és vajon az egeret hogyan mozgatom térben??? :(
-
-
Ra3
őstag
szerintem a kártyát csak az extra felbontás miatt adják, egyébként megy másikkal is.
-
cett
csendes tag
Ezek szerint ''hagyományos'' kártyával nem megy? Akkor ez szívás.
-
battery
csendes tag
Hmmm.... Tobb, mint 4 milla egy monitorert... De jo lenne, ha csak azon kellene filoznom, hogy hova tegyem... :)) Nos?
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged