Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
ez olyan érdekes évek óta semmi extra firewallt, viruskergetőt éshasonlót nemhasználoka hírhedt sp2tüzfalán kívül és annyira semmi bajom az xp vel.
Mondjuk egyszer volt a blasterrel dehát 5év alatt egayszer ez nekem belefér.
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Én nem akarok megtéríteni senkit, ahogy a linux mostanában áll, linuxosnak pláne nem akarok senkit megtéríteni. De ha álmodozom, akkor mégiscsak arról álmodok, hogy a windows gyorsuló iramban konvergál a hibátlan oprendszer felé és akkor nem kell majd víruskergetőt venni. És az alkalmazások azon csoportja is, amit az ms gyárt, egyre kevesebb hibát tartalmaznak majd egyszer.
De itt azért kilóg a lóláb is meg az árukapcsolás is. -
-
VladimirR
nagyúr
tudom, hogy magaban az sem garantal semmit, tudom, hogy tobbnyie ingyenes, csak ingerel, hogy minden egyes microsoft-os hirnel ugyanaz a faszsag megy (mint azt faster is oly szepen megfogalmazta) es szinte senkit nem zavar
azt a linux-os megjegyzest nem kell komolyan venni, csak nem akartam azt irni, hogy ''kusshajd pingvin'', mert akkor egyreszt kimoderalnak, masreszt bambano megorrol ram, amit a vilag minden kincseert sem szeretnek (mellesleg egy kedves forumtars alairasa volt az alap)
[Szerkesztve] -
FTeR
addikt
ezért terelődik a hangsúly olyan megoldások felé, amik nagyrészt a háttérben, felhasználói beavatkozás nélkül képes ellátni a feladatát, miközben elégségesen és könnyen érthetően tájékoztatja/figyelmezteti a felhasználót az esetleges veszélyekről.
//
symantec most épp azon pattog az eunál, h a sec center felületét nem lehet lecserélni és ez visszaélés. (az nem hatja meg, h bármivel együttműködik...)
persze az nem számít, h az egésznek pont az a lényege, h egységes legyen. -
cucka
addikt
furcsa ez az egész, mint ha a cégek mesterségesen gerjesztenék a fenyegetettség érzését. valahogy a tekintélyes mennyiségű marketing-bullshit mellett mindenki elfelejti említeni, hogy a biztonsági problémák többségének okozói nem a vírusok/trójaiak/férgek, hanem a hülye júzerek.
-
Ez a cucc azt jelenti, hogy írnak egy gagyi oprendszert és vegyél halom pénzért további ms termékeket azért, hogy biztonságban legyél?
-
REDeath
őstag
Én úgy volt megyek, de közbejött valami és nem mehettem
ismerősőm is tartott előadást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ismerősőm is tartott előadást.